sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Tuubihuivi numero 2

Kyllä tässä huushollissa vielä neulotaankin, mutta aika harvakseltaan :) Jostain syystä neulontainspis on totaalisesti kadoksissa. Sain mie nyt kuitenkin neulottua nuoremmallekin likalle tuubihuivin. Työn ja tuskan takana oli tämänkin saattaminen valmiiksi. Piti neuloa ja purkaa jatkuvasti, milloin oli liikaa silmukoita, milloin liian vähän. Meinasin tehdä ainaoikeaa, mutta 12 puikoilla oli aikamoista veivaamista ja parhain jälki tuli 2o 2n joustinta tekemällä. Lankana oli Novita Crystal - en erikoisemmin ihastunut mokomaan lankaan, huonosti kulkee puikoilla ja paksuilla puikoilla neulominen on aika rankkaa. Ei tarvinnut kauaa neuloa, kun oikea käsi oli ihan puuduksissa.
Kyllä siitä sitten aika nätti kuitenkin tuli. Eka kuvassa on oikea väri.

Silmukoita loin 98, lankaa meni 2 kerää. Kolmekin olisi voinut mennä, mutta tyttö tyytyi kahden kerän tuubiin. On tämäkin aika muhkea, kun kaksi kertaa kiepsauttaa kaulan ympäri.
Tuubeja voisin tehdä lisääkin, mutten ehkä tuosta langasta. Puroa voittanutta ei ole. Seuraavaksi pitäisi keksiä jotain muuta neulontaa, etenkin junamatkalle jokin helppo neule. Ehkäpä kolmas tuubi, tällä kertaa itselle ja Jambosta...

1 kommentti:

Hallatar kirjoitti...

Ihanan muhkea tuubi! =)