Blogikissat

Yleensä kissat ovat arvokkaita, arvonsa tuntevia, majesteetillisia otuksia. Ihminen on niille palvelija ja alamainen. Meidän kissat on jotain ihan muuta. Hölmöileviä höpsöttelijöitä, joille sattuu ja tapahtuu.

Etenkin Nasulle, jonka henki on pelastettu kolme kertaa. Se törmäilee ja touhuaa ilman päätä tai häntää. Mutta on se vaan nätti koheltaja :) Oikea blondivitsien blondi :)

Nasu 15.12.2005
Julia on sitten pikkasen arvokkaampi käytökseltään ja hieman hillitympi, oman arvonsa tunteva neiti. Hienohelma. Joskus. Yleensä ei. Enimmäkseen se on söpö kierosilmäinen nallukka :)

Julia 22.5.2006

Eetu oli ensimmäinen kissa, joka meillä oli. Pitkän haaveilun ja toivomisen, vauvakuumeen jälkeen sain sen. Ja siitä tuli miehen kissa. Miun silitykset ja sylitykset eivät kelvanneet, olin ihan turha ihminen sen mielestä. Mutta silti sekin oli tärkeä miulle. Se oli kova jätkä tappelemaan, sai jättikokoisilta koirilta turpiinsa ja välillä sitä paikkailtiin eläinlääkärissä ja lopulta jokin myrkky koitui sen kohtaloksi.
Siksi nämä meidän neidit on sisäkissoja, niistä ei ole koirille vastukseksi ja myrkytyskuolemaa en niille halua. Oli se niin kauheaa katsottavaa Eetun kohdalla.

Eetu 1995-13.2.2007


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi pieniä pallonaamoja :=) -Santtu ja Emppu

Marja-Leena kirjoitti...

Kiva kissaesittely!