lauantai 6. marraskuuta 2010

Pyhäinpäivää

Vaikka onkin pyhäpäivä, rupesin aamusta siivoilemaan. Niin se vaan on, että ei sitä katso, onko arki vai pyhä, kun siivouskärpänen iskee. Ja kun vielä töitäkin tekee kahdessa vuorossa, arjet ja pyhät, siivous on tehtävä silloin, kun siltä tuntuu. Mutta nyt on hyvä viettää pyhäpäivää ja nauttia kättensä jäljestä. Sain vielä taulunkin lätkäistyä seinälle, ei se kovin montaa viikkoa odottanutkaan (taisi mennä neljä).
Ja päätin nyt poistaa vaaleanpunaiset kokonaan tekstiileistä. Sekin piristi kovasti olkkaria, eikä ole niin kesäistäkään. Seuraavaksi laitellaan punaista ja valkoista, sitten lähempänä Joulua. Mutta ei ihan vielä.
Nyt alkoi se ihana ja kauan odotettu lomakin :)
Suunnitelmissa on ainakin ompelua ja yksi reissu Helsinkiin junalla. Voitteko kuvitella, etten ole melkein kahteenkymmeneen vuoteen käynyt yksin missään pidemmällä! Eli sen jälkeen, kun vanhempi likka syntyi... ja hän täyttää Helmikuussa 20! Nyt lähden maailman parasta ja ihaninta siskoa katsomaan :) Ihan hetken mielijohteesta sanoin, että tekisi mieleni lähteä ja niinhän mie nyt sitten lähden :) Ei sitä voi enää perua.
Mutta, luottamus perheellä on "kova". Sanoivat heti, että eksyt kuitenkin ja löydät itsesi jostain Oulusta :)
No, en mie pahasti voi eksyä, kun sisko tulee asemalle vastaan ja saattelee miut sitten illalla takaisin junaan. Korkeintaan illalla nukahdan ja herään Joensuussa :) Ja mennessä köröttelen jonnekin varikolle... No joo, en mie ihan niin tumpelo sentään ole, ehkä...
Muuten miulla ei ole viikon varrelle pahemmin suunnitelmia, ehkä voisi joku päivä käydä kirppiskierroksella. Tai ainakin yhdellä sellaisella ja kirjastossa. Katsotaan, mitä viikko tuo tullessaan.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Siivoilin minäkin aamulla ja maanantaina aion pistäytyä Helsingissä. Hyvää viikonloppua!

kanaemo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
kanaemo kirjoitti...

Pöh, tää kone ryppyilee miulle...
Nyt tuo kommenttikin näköjään hävisi.

Hyvää lomaa ja reissua siulle! Eipä tuota itsekään tule tosiaan Helsingissä kovin ahkerasti käytyä. Muutin tänne reilu kuusi vuotta sitten ja lupasin kaikille sinne jääneille kavereille, että tulen USEIN heitä moikkaamaan. Olen käynyt Helsingissä täällä asuessa varmaan kolme kertaa...Tosi usein on siis tullut käytyä! :)
Helsinki on silti se miun kotikasupunki ja tulee aina olemaan. Rakastan sitä paikkaa, vaikka koti onkin nyt täällä. Ja MIE oon ihan lande nykyään. :D
Olisi ihana käydäkin enemmän jossain, mutta kamala järjestely tällaisen porukan kanssa vaikka olisi päivänkin pois kotoa. Aina on joku yritettävä saada lomittamaan. Siksipä (pakosta) ollaan suunnilleen aina kotona. ;)

Syrenia kirjoitti...

Ethän sie siskorakas voi millään eksyä! :)