torstai 11. marraskuuta 2010

Reissun jälkeen

Kiitos kommenteista edelliseen :)
Reissu meni hyvin, en eksynyt :) Vaikka hetken jo paluumatkalla hirvitti, kun konduktööri kuulutteli vähän väliä, että: Muistakaa, että juna katkaistaan Kouvolassa ja takapää jatkaa Kajaaniin, etupää Joensuuhun. Nyt viimeistään on hyvä tarkistaa, että olet oikeassa päässä. Mietin vaan, että mistähän se tarkistetaan... Vaunun numero oli ulkopuolella... No, kotona ollaan ja kyllä se reissu voimille otti, nukuin aamulla melkein yheksään. Vaikka muuten olen herännyt lomallakin kuudelta :) Ikä alkaa vissiin painaa ;)
Meillä oli siskon kanssa tosi kivaa, toi kummallekin vaihtelua elämään. Emme me mitään erikoista tekemällä tehneet, vaan vietettiin yhdessä aikaa ja tehtiin, mitä mieleen sillä hetkellä pälkähti. Hyvässä ruokaravintolassa kävimme syömässä. Siis ihan MIeleTTömäN hyvässä! Joku C:llä alkavan (muisti pätkii) ketjun ravintola se oli, nimeä en kyllä muista, enkä sitä, missä se oli :) Todella loistavaa palvelua saatiin, tarjoilijatyttö oli todellakin oikealla alalla! Täällä en ole koskaan, enkä missään muuallakaan, saanut niin hyvää palvelua.
Yhdellä kirppikselläkin (yllätys!) käytiin, mutta ostohaluja vähän himmensi se, että piti miettiä, miten saan kuljetettua junassa tavarat helposti. Eipä siellä kyllä kovin ihmeellisiä tavaroita ollutkaan, enimmäkseen lastenvaatteita ja leluja. Lapsiperheille aarreaitta!! Yksi tosi kiva juttu käveli vastaan, en sitäkään kyllä heti ostanut, vaan kierroksen päätteeksi kävin hakemassa alkupäästä :)
Varmaan joku on tehnyt tämän itse, rautalankakori ja naru siinä korissa, hieno!
Tämä päivä meneekin toipuessa pitkästä päivästä. Pyykkiä pestessä, on jo toinen koneellinen pyörimässä ja ihmetellessä. Kiva olisi askarrellakin, mutta miulla ei ole tarpeita. Ideoita kirjoittelin ja piirtelin junassa ylös, niitä taas tulvimalla tulvi. Askartelukaupoille täytyisi mennä, muttei jaksa. Ehkä huomenna.
Tänään en laita edes päälle, olen yökkärissä koko päivän ja katson tallennuksesta ainakin Tuurin, joka on tosi hauska ohjelma sekä Miljonääriäidit. Olen jäänyt koukkuun näihin sarjoihin :o
Toivon, että tänään posti toisi miulle sen Kaarnasydän ja sammalkranssi- kirjan, jonka tilasin viime viikolla. Olen odottanut sitä kuin kuuta nousevaa.
Tähän loppuun laitan taas Julian ihmeasennon :) Se nukkui tässä asennossa, mutta häiriintyi, kun rupesin kameraa kaivelemaan...

6 kommenttia:

kanaemo kirjoitti...

Kiva kuulla että reissu meni hyvin! :) Helsingissä on niin paljon kaikkia ihania paikkoja, ettei viikkokaan riitä kaikkien koluamiseen.
Varmasti piristävää päästä käymään jossain, täällä vaan haaveillaan reissuista...

Me ollaan viimeksi pidetty lomaa vuosi sitten joulukuussa. Silloin Lontoossa vietettiin viisi päivää. Siinäpä ne vuoden lomat sitten olikin, yrittäjän ihanaa elämää... :/

Sirutuuli kirjoitti...

Oli todella piristävää ja ihanaa vaihtelua tähän normaaliarkeen. Koko kesänä ei käyty yhtään missään, kun miehen kanssa ei lomat sattuneet yhtään yksiin. Paitsi viikko taisi olla samaan aikaan, mutta silloin oli juhlien järjestämistä.
Nyt päätin, että lähden yksin tai en koskaan pääse mihinkään.

Mika Heijari, VR Viestintä kirjoitti...

Hei

Kiva kuulla että junamatkasi meni hyvin. Osa Itä-Suomen junista on tosiaan sellaisia, joissa kannattaa olla tarkkana että istuu oikeassa vaunussa. Jos on menossa Joensuuhun olisi ikävä huomata jatkavansa Kouvolasta matkaa Kuopion suuntaan. Vaikka ei Kuopiossa mitään vikaa ole...

Ainakin kaksikerrosvaunuissa vaunun numero on myös sisäpuolella, kummassakin eteisessä oven vieressä mutta aika ylhäällä. Nyt en ulkoa uskalla sanoa oliko myös perinteisissä yksikerrosvaunuissa.

Mukavia junamatkoja jatkossakin!

Sirutuuli kirjoitti...

Eihän Kuopiossa mitään vikaa ole, mutta jos kotiin pitäisi päästä, niin sieltä olisi vähän hankalampi tulla LPR:aan :)
Ai on sisäpuolellakin numerot, kun mie yritin tiirailla, muttan nähnyt :) Ehkä jännitti yksin kulkeminen niin kovasti, etten nähnyt mitään :)

Syrenia kirjoitti...

Oli tosi kivaa, kun tulit moikkaamaan miuta tänne! :) Sen raflan nimi on Chicos ja Espoon Pohjois-Tapiolassa. :D

Sirutuuli kirjoitti...

Niin oli kivaa :) Jäi pitkäksi aikaa hyvä mieli :)