sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Hrrrrrrrrr....

Tänään on ollut ihan järkyttävän kylmä päivä töissä. Mitkään vaatteet ei riitä, auto ei lämpiä koko päivänä, ulkona tuulee... Ei miulla ennen ole mitään ongelmia ollut, että olisi liian kylmää. Aina on riittänyt normaali varustus pipoineen päivineen. Nyt ei sitten riitä mikään. Onneksi nyt illalla ei tarvi lähteä mihinkään, vaan voin istuksia tässä lämpimässä
Tuossa nojatuolissa mie bloggaan nytkin. Koivet kivasti rahilla ja vilttikin näkyy (huomaattehan, miten hienosti joku on "viikannut" sen, oli pakko ottaa kuva juuri tuollaisena) siellä maalatun penkin päällä. Olisi tarkoitus laittaa siihen pino peitteitä, joista saa valita mieleisensä tuolilla tai sohvilla löhöillessä :)
Mutta en viitsikään tehdä mitään. Laiskuus iski, vaikka töissä haaveilin, miten laitan sitä ja laitan tuota. En jaksanut edes peitteitä oikoa :) Kaikki on vähän vinksin vonksin :) Mutta mie olin töissä aamun....ja olen ihan kohmeessa vieläkin.
Tuossa samassa paikassa mie myös neulon, tytön tekemä pussi roikkuu sohvan tolpassa. Siellä on keskeneräinen neulomus, jota iltaisin väkerrän :) Tämä on ihan miun oma paikka (josta kissojen kanssa välillä kilpaillaan)
Ja se olisi sitten 1.adventti. Mie haaveilin siitäkin, miten laitan kynttelikön keittiöön ja tuunailen siitä kivan. Vaan eipä sitä löydy mistään. Kolme ihmistä sitä on etsinyt, mutta ei vaan löydy. Vasta viime Jouluksi ostettiin uusi, ei kai vaan taas...
No, kohta puoliin tulee Kuorosota, miulla on n. 100 blogipäivitystä luettavana ja mietiskelin, josko pyytäisin tytteliä leikkaamaan miun hiukset. Mie olen yrittänyt kasvattaa, mutta jotenkin tuntuu, ettei kuitenkaan. Sellainen polkkamalli; sivuilta pidemmät, takaa lyhemmät olisi kivat :) Mukavastihan tämä ilta menee näinkin, vaikken mitään tekisikään :) Siis kotitöitä...
Mukavaa illan jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Juu, minä en kanssa meinaa tarkentua! Eilen sain taas huomata, etten ole vieläkään muistanut ostaa autolla ajamista varten nahkaisia, ratissa hyvin pitäviä hanskoja autolal ajamista varten... Näppejä poltteli & kirvelsi sitten koko illan:( Ja toi koko viikonlopun kestänyt kova tuuli on ihan sietämätöntä! Vaan, on tää kuitenkin mukavampi keli, ku saa ittensä lämpimäksi vaatteilla, kuin mitä kesä, jolloin et saanu viilennettyä itteäs mitenkään muuten, ku järveen menemällä!

Venla kirjoitti...

Hei

Pakkanen paukuttelee täälläkin. Niin se vähän meinaa aina olla, että työpäivän päätteeksi sitä olisi vaikka mitä tehtävänä, mutta ilta on vaan niin lyhyt.

Mutta sitten on taas sitä parempi mieli, kun saa asioita tehtyä.

Sinun Tuubisi ovat herättäneet minut katselemaan ympärilleni ja näkemään niitä joka puolella. Taitavat olla kovasti muotia tänä vuonna:)

Sirutuuli kirjoitti...

Possumamma: ihan pisti irvistämään, kun kuvittelin mielessäni hanskatonta autolla ajoa, mahtaa tosiaan kirvellä! Miun on pitänyt ottaa paksut Thinsulatet käyttöön, kun nahkahanskat on liian ohuet. Enkä ole muistanut...Mutta totta puhut. Miekin tykkään pakkasista paljon enemmän kuin karmeista helteistä. Pakkasella saa pukemalla itsensä lämpimäksi, helteillä ei voi riisua itseään viileäksi. Voipi olla, että kunhan tähän kylmyyteen tottuu, sitten ei tarvi niin paljon vaatetta.
Pienen kodin äiti: En saanut illalla tehtyä yhtään mitään, paitsi neuloin vähän.
Kuulemma ne tuubihuivit on nyt muotia :) On ne kyllä käteviäkin, ei huivin päät roiku, eikä jää kiinni mihinkään. Mie en ole nähnyt, tai sitten en ole vaan huomannut niitä ympärilläni. Mutta olen huomannut, että tuo harmaa kun on kaulassa, ihmisten katse kääntyy siihen :)