maanantai 1. marraskuuta 2010

Keittiö

Keittiön remontti venyy ja venyy. Silti tässä tulee keskeneräisestä keittiöstä kuvia. Voitteko kuvitella, ettei tästä käpykylästä löydy sormipanelia?! Se loppui kesken, mutta mistään ei saa lisää.
Kaikki seinät on maalattu ja paikattu. Yhden kaapin tilalle tuli avohyllyjä. Hyllysuunnitelmakin muuttui matkan varrella, ylempänä olevia on kaksi, mutta keittiöön mahtui vain yksi. Toinen on olkkarissa, mutta siitä myöhemmin lisää. Ylempi hylly on itse tehty, liimapuulevy maalattu valkoiseksi ja K&K:sta ostettu kannattimet. Alempi hylly on K&K:sta vahingossa löydetty, koukut laitettu itse. Kaakelit piti peittää sormipanelilla, mutta...




Tuossa koukussa, jossa roikkuu tuo tyttövihko, roikkuu myös sakset. Tosi hauskannäköiset, mutta ihan toimivat ja todella hyvät sellaiset :)
Tälläinen kaappi siinä oli ennen:
Jäljellä olevien kaappien ovet maalataan talven mittaan, pääsivät miehen "projektilistalle" :), samoin listat. Ja ehkä ne sormipanelitkin joku päivä kävelevät vastaan...

Mie muutes poistin sen kiinnostavuus- jutun, kun rupesi tuntumaan, että laitan mitä vaan, aina tulee, että ei kiinnosta. Bloggauskynnys nousee kamalan korkealle, kun miettii, että mikä se kiinnostaisi. No, nyt saatte napsutella tähtiluokituksia sitten :) Ja mielellään niitä ihania kommenttejakin! Tai no, saa sitä muitakin kommentteja laittaa kuin ihania. Jos on ideoita tai moittimista, niitäkin saa laittaa :)
Nyt ei muuta kuin hyvää illan jatkoa :)

11 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Tosi kiva nyt!!! Herkullinen keittiö muutenkin :) Tuo lipasto on aivan mahtava niinikään!

Sirutuuli kirjoitti...

Lipasto on mummon vanha.Sain sen hänen kuoltuaan koko muun suvun ollessa sitä mieltä, että romu mikä romu :)

kanaemo kirjoitti...

Ihana blogi sinulla, sellainen elämänmakuinen! Ja minulla olisi tiedossa yksi paikka, josta sormipanelia luultavasti löytyisi...:)

Possumamma kirjoitti...

Toi on NIIN tuttua, ettei löydä etsimäänsä! Täältä tuppukylästä, kun et ikinä löydä mitään, etsit sitten jotakin syötävää taikka remppatavaraa!
Mutta, toivottavasti löydätte pian sitä panelia:)

Toi verho tossa tason reunassa näyttää mun silmään nyt hieman hassulta; eli mä laittaisin sen alkamaan tuolta ihan seinän vierestä, mistä tasokin alkaa:)

Noi hyllyt on kyllä kivoja -ja varsinkin ne purkit siinä! Harmi, kun ei ole tyhjää seinäpintaa keittiössä, että meillekkin vois laittaa muutaman hyllyn, kun haluaisin purkit kanssa esille:/

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos kanaemo :) Kerro vaan, jos tiedät, mistä sitä saa! Oltaisiin ikikiitollisia :)
Possumamma: mie katoin kuvista ihan samaa, mutta ei taida olla enää tuota kangasta :( Se oli mummon vanhasta lakanasta ja yhdestä muusta kankaasta tehty. Meilläkään ei ollut tyhjää seinäpintaa ja on yleensäkin tosi vähän keittiössä, joten otettiin kaapit pois ja toisella seinällä on otettu ovi pois, että saatiin avohylly.

Miia kirjoitti...

Upee muutos :)

kanaemo kirjoitti...

Siru, laitoin tuonne miun blogiin sulle tietoa yhdestä paikasta, käy kurkkaamassa! Toivottavasti tärppää, valinnanvaraa siellä ainakin on! Pidän peukut pystyssä, että löytyis! :)
Nim. raksamimmin rakennusvinkit :D

ida kirjoitti...

Pidän kovasti blogistasi ja tavastasi kirjoitella.
Samat on kiinostuksen kohteet kuin minullakin.
-Mukavaa että olet liitynyt lukijoideni joukkoon.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan kodikas ja romanttinen keittiö!! Mukavaa viikkoa toivottelen! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos ja samoin siulle :)