tiistai 23. marraskuuta 2010

Taas

Taas tein yhden tuubihuivin. Tällä kertaa itselle. Nyt miun piti laittaa silmukkamäärätkin tähän, että joku voi halutessaan saada mitat, jos haluaa tehdä samanlaisen. Ja jos mie teen vielä yhden (joka on tilattu), saisin silmukkamäärät arpomatta ja suoraan. Mutta enhän mie niitä tainnut mihinkään muistiin laittaa...
Sama lanka: Novita Crystal, pyöröpuikko 12, 2 kerää meni. Kolmekin voisi mennä, tulisi vielä muhkeampi.
Ei miulta muuta valmistukaan varmaan. Kaikki illat menee tän kaverin kanssa touhuamiseen:
Ennen mie en tiennyt kaneista mitään ja nyt en vieläkään tiedä oikeastaan mitään. Muuta kuin sen, että Papu on erittäin seurallinen  ja ihan miun kani (vaikka siis onkin tytön oma ja meillä hoidossa).
Se on niin hauska tyyppi! Eilen laskin sen taas häkistä ulos illaksi ja se juoksenteli ja riehui kuin heikkopäinen. Mie makasin sohvalla katsellen telkkaria ja se tuli kiipeilemään miun päälle ja yli, imeskeli (tai ainakin yritti imeskellä) hiuksia, makoili mahan päällä, hyppäsi keskeltä huonetta mahan päälle... Enemmän siitä on seuraa kuin kissoista! Enpä ois uskonut :) Onkohan miusta, entisestä kissa-ihmisestä tulossa kani-ihminen??
Muutama tunti siinä taas eilen vierähti, kun sitä piti vahtia, ettei se pure sähköjohtoja, huonekaluja ja vastamaalattuja paneeleita :) eikä sitä meinannut saada häkkiin takaisin :)

Taas miulla on iltavuoro tänään. Että mie sitten inhoan näitä! Kaikkein mieluiten tekisin pelkkiä aamuja, mutta eihän se ole mahdollista. No, toisaalta, meneehän se ilta nopeasti ja sitten huomenna aamuvuoro ja sitten onkin kaksi vapaata. Jospa sitä vapailla saisi jotain tehtyä kotonakin. Nyt on ihan sellainen olo taas, ettei mikään kiinnosta eikä huvita. Yhtään mitään jouluvalmisteluja en ole tehnyt korttien teon jälkeen, mutta onneksi tässä on vielä aikaa.
Mukavaa viikkoa teille! Lähden tutkailemaan blogeja...

7 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Minä tilasin ne varapäät Punanaamiosta, www.punanaamio.fi ja ne maksoivat 9,50 egeä kappale + postikulut 8 euroo, joten yhteensä hinnaksi tuli 27 euroa. Noita Punanaamion toimipisteitä on ainakin Helsingissä ja Tampereella, joten sieltähän voisi käydä paikan päältäkin, jos on noihin kaupunkeihin asiaa.

kanaemo kirjoitti...

Puput onkin oikeasti tosi hauskoja! Meillä pitkäkorvat asustaa tallissa, mutta käyvät välillä "kylässä" meillä kotona. :) Jotkut on kyllä ihan todellisia persoonia, meillä on yksi "moppimalli" joka on tosi itseriittoinen tapaus.
Nuo tuubihuivit on kyllä ihania! kun vaan ite ehtisi joskus tuollaisen pariin... Miulla on nytkin varmaan kolme neulomusta kesken, ja niitä yritän saada valmiiksi.

Helena kirjoitti...

Kiva tuubihuivi, mullakin nuo ovat harkinnassa mutta valmistus on sitten toinen juttu. Varmaan joskus ens talvena :) Kanit ovat ihania, meilläkin on joskus ollut luppakorvakani :)

sarppa kirjoitti...

Hieno tuubuhuivi ja kivan värinenkin!

Hauskoja nuo kanit,itsellä ei kyllä oikein ole kokemusta niistä!:)Varmasti hyvin vikkeliä ovat!

Sirutuuli kirjoitti...

Pami: pitää harkita niitä päitä vielä :)
Kanaemo&Päivi-Helena: Kiitos :) Yllätyin kyllä iloisesti, miten ihana kani voi olla :)
Sarppa: ei miullakaan ennen ollut minkäänlaista kokemusta, eikä minkäänlaista kiinnostustakaan, mutta tämä Papunen on kyllä valloittanut miun sydämen ihan täysin :) Ja juu, vikkeliä ovat ja nopeita käänteissään :)

kanaemo kirjoitti...

Meidän Pipsa-pupu EI ole vikkelä. En ole sen koskaan nähnyt olevan vikkelä. En ole koskaan nähnyt sen säntäävän minnekään. Mutta Pipsapa onkin tosi ISO PERSOONA! Ja kooltaan hyvin pieni pupu. Jos Pipsa pompottelee tallin käytävää, tai lähinnä matelee ;), on selvää, että hevosetkin väistävät häntä. Pipsa jököttää paikallaan, ja liikkuu kun huvittaa. :)
Meidän muut puput ei ole tuollaisia, ne on sellaisia tavallisia, eli vikkeliä!

Sirutuuli kirjoitti...

Ai mie luulin, että ne on kaikki vikkeliä :)