torstai 4. marraskuuta 2010

Jotain vaan

Taas hirveän fiksu otsikko entisten fiksujen otsikoiden joukkoon :) Ei miulla niinkään asiaa ole. Onpahan vain tekemisen puutetta, kun odottelen jälleen kerran iltavuoroon lähtöä. Mie olen niin hölmö, etten osaa tehdä mitään ennen iltavuoroa, kulutan vain aikaa.
Jotkut siivoavat, käyvät jumpassa tai shoppailemassa, mutten mie. Mie en käy koskaan edes kaupassa. Ja sen takia nämä aamut ovatkin sitten niin pitkäpiimäisiä ja tylsiä :) Mutta onneksi on netti ja blogit, miten mie olen ennen pärjännyt ilman niitä?!
Ja sitten, tähän väliin täytyy kyllä kiittää kauniisti ihanista kommenteista, joita olette laittaneet! Kyllä niistä mieli totisesti piristyy, kuten joku muukin mainitsi :)

Mie taas yritin ottaa kuvia olkkarista ja niistä tulee kyllä ihan outoja. Semmoista beigeä mössöä vain. Vaikka luonnossa näyttää joltain ihan muulta.
Miun uusi neulontatuoli on kyllä ahkerassa käytössä. Aika harvoin kuitenkaan neulontahommia pääsee tekemään, kun siihen on tunkua. Jatkuvasti saa jotakuta olla nostelemassa pois siitä, jos mie haluan siihen. Tuo tuolikin on väärä. Ei ole se, mikä piti, mutta vahingossa on samanvärinen suunnilleen kuin isompi sohva. Jonka väristä en erityisemmin välitä, siihen voisi heittää valkoisen päiväpeiton päälle- siis siihen sohvan päälle. Ja tuolin päälle kehittää jotain muuta, ehkä....
Mie olen etsinyt tuohon matalaselkäiseen sohvaan valkoista päällistä, mutta niitä ei löydy mistään. Sellaista kunnollista, niinkuin tuo. Mitenköhän onnistuisi tuon valkaiseminen? En ole koskaan valkaissut mitään, joten en tiedä edes, miten se tapahtuu. Paitsi, kloritteenhan se vissiin upotetaan? Raakaan vai laimennettuun? Hyi, ei viitsisi myrkkyjen kanssa pelata...
Mie olen aina ihmetellyt niitä koristeovia ja ollut sitä mieltä, että meille ei ikinä sellaista tule. Ja eilen huomasin miettiväni, että meillä olisi alakerrassa hieno ovi tuohon kukkataulunurkkaukseen... Paha vain, että se on sininen, mutta toisaalta alakerrasta löytyisi valkoista kalustemaalia, joten sen voisi hienosti maalata... Se ovi on kyllä tosi painava, että en tiedä, miten sen saisi kannettua tänne ylös. Mies ei saattaisi ehkä ymmärtää tuota oviasiaa :) Kaikki muut sisustushömpötykset on menneet läpi, mutta epäilen, että oviasia ei ehkä menisikään...
Ja mie näen mielessäni jo jonkinlaisen kranssinkin roikkumassa siinä ovessa :)
Yksi keittiöön varattu hylly päätyi tuohon seinään. Hyllyn alapuolelta puuttuu vielä yksi peltitaulu, mutta ehkäpä se viikonloppuna paikalleen pääsee. Lomalla mie varmaan maalaan nuo siniset paneelit, ne on alkaneet ärsyttää silmää oikein tosissaan.
Hassua, jos katsot kuvaa oikein tarkkaan, olohuoneen oviaukon puolivälissä näkyy siivouskomeron kahva. Pelkkä kahva, ei mitään muuta :) No ehkä se nyt ei niin hassua ole, mutta kuitenkin :)

No nyt on parikymmentä minuuttia kulunut, mitähän sitä sitten tekisi? Blogipäivitykset on luettu jo ja kaikki vakiokuviot netissä käyty läpi.
Ei tässä vissiin muu auta kuin käydä jotain keksimään. Ehkä neulomaan...
Mukavaa Torstagia teille!

P.S: Keksikää jotain kivaa tänne olkkariin, antakaa vinkkejä. Miun tekisi mieli tehdä sille jotain, mutten ymmärrä mitä. Apteekkarin lipasto, joka täyttää olkkarin neulontatuolin takana, on siinä vain säilytyksessä. Kun tyttö löytää asunnon, lipasto lähtee hänen mukanaan.
On muuten tupaten täysi olkkari :)

4 kommenttia:

kanaemo kirjoitti...

Tervehdys jälleen! Mie olin kanssa ihan samanlainen kun oli iltavuorosta kyse, en osannut tehdä oikein mitään ennen töihin lähtöä. Joskus kamalalla vauhdilla lähdin ratsastamaan aamusta, sitten tallihommat, suihkuun, hiuksia kuivattamaan ja tukka putkella töihin. Sitten olinkin ihan poikki kun sinne pääsin... Tein pari-kolme vuotta pelkkää iltaa, voit uskoa että sain ihan hirveesti aikaan niiden vuosien aikana. ;)Heh!

Nyt en osaa sisustusjuttuja pohtia, kun on omakin talo ihan mullin mallin (niinkuin aina) kun huonekalut on vaihtaneet paikkaa ahkerasti, yläkerrasta alakertaan, alakerrasta yläkertaan, vai olisko tää parempi kellarissa...? Huokaus.
Sitä on jotenkin vetämätön olo työpäivien jälkeen, eikä jaksa edes ajatella mitään remonttijuttuja, kun niitä tekee kaiket päivät. Laittamista täällä meillä totisesti kyllä riittäisi...

Eniten nyt tietenkin kiinnostaa, että kysyitkö sitä panelia?? Löytyikö?? :)

Sirutuuli kirjoitti...

Ei olla vielä kysytty paneelia, menee ensi viikkoon varmasti.

Venla kirjoitti...

Minä olen myös ollut sitä mieltä, että sisustusovet eivät ainakaan meille tietään löydä.

eilen mietin, löytyisiköhän jostain sellainen kuitenkin meille.

Mutta nähtäväksi jää:D Lisään itseni lukijaksesi.

Sirutuuli kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi :)