tiistai 16. marraskuuta 2010

Keittiön syksy

Kuluttelen taas aikaa ennen iltavuoroa ja nappailin muutaman kuvan keittiöstä, joka on nyt valmis. Mokoma pikku remontin poikanen venyi ja venyi :)
Tilasin Cellbesiltä uudet verhot tai oikeastaan kappakangasta 5 metriä. Nappasin keskeltä poikki ja ompeli päät.
En muista, onko tämä pellavaa. Ainakin väri on pellava. Tilasin Jouluksikin kappakangasta, se on vielä ompelematta. Onhan tässä Jouluun vielä aikaa :)
Pöydälle ostin uuden vahakankaan, valkoisen Robin Hoodista (maksoi vain 5 euroa!).
Huom! Lipaston laatikkoa ei tahdo saada kiinni, siksi se on aina vähän raollaan :) Ja huomaatteko, kattolistan maalaus jäi kesken :) Jatkuu joskus...
Salusiinit pitäisi vielä vaihtaa, kunhan Jotexilta saapuvat. Ne on tilattu jo monta kuukautta sitten, siellä kun tuntuu viivästyvän aina välillä tuo tavaroiden toimitus.

Kirppisostoksetkin löysivät paikkansa. Tuunailin nuo Riihimäen ja Karhulan purkit uuteen kuosiin. En muistanut kertoa noista kaarnatähdistä: löysin niitä Askaretta- nimisestä kaupasta. Käytin niitä myös korttiaskarteluihin. Pöytätasoista on poistettu DC-fixit.
Vähän käsi taisi täristä tätä kuvaa otettaessa, mutta hienosti näkyy hileet, joilla tähdet on koristeltu. Ne oli jo valmiiksi hiletetty :)
Tässä kuvassa näkyy sormipaneeli, jota siis lopultakin saatiin. Entinen pieni pätkä piti poistaa (kaakelit lähti samalla, kun olivat niin huonosti kiinnitetty), koska se oli kapeampaa. Tästä mie kyllä tykkäänkin enemmän.
Karkkikeittiö palannee taas ensi kesäksi, mutta syksy ja kevät mennään tällä. Jouluksi jotain muuta.

8 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Kyllä teillä on tosi kaunis keittiö, kauniit värit, hillityt ja leppoisat!! Kyllä viihtyisin teillä!!
Minä vaihtelin kans verhot olkkariin ja muutin järjestystä, taas kerran:)

Miia kirjoitti...

Tosi kivan ja valoisan näköstä :)

Niina K kirjoitti...

Tuli tosi valoisa ja kaunis.!

Zzz kirjoitti...

Vaalea näyttää kyllä tosi hyvältä. Meikällä ei tosin kestäisi kuin pari päivää, niin siellä olisi lilaa ja harmaata seassa :D.

kanaemo kirjoitti...

Onpa ihana tuo keittiö teillä! Oikein raikas ja valoisa! Löytyikö sormipaneli "sieltä yhdestä paikasta"?? Tosi hyvä että löytyi, mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin se, että joku tarvike loppuu kesken kaiken!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)
Neferi: Saattaa olla, että miullekin jossain vaiheessa ilmestyy esim. vaaleanpunaista. Jouluksi ainakin tulee punaista :)
Kanaemo: ei kysytty sieltä, vaan mies kävi Puukeskuksella. Yleensä, jos joku loppuu kesken, sitä ei sitten saakaan enää mistään lisää. Niinkuin nyt, samaa paneelia ei saatu, vaan piti uusia se aloitettukin pätkä...

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiva, rauhallinen tunnelma!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Tuntuukin rauhoittavalta karkkivärien jälkeen :)