lauantai 10. joulukuuta 2011

Askarteluhuoneen järjestelyä ja muuta mukavata

Eilinen ilta oli Hauska! Esitys oli Taidekoulu Estradin Sukuvika. Aivan mahtava, voin todellakin suositella lämpimästi ja mielelläni tässä sitä mainostan. Menkää Lappeenrantalaiset ja naapurikuntalaiset katsomaan, kannattaa :) Koko sali räjähteli nauramaan ja naurettiin niin, että silmistä vesi valui. Sain koko vuoden naurut kerralla :)
Tänään sain erään idean ja rupesin sitä heti toteuttamaankin, ainoastaan kahden ruuvin poistossa ja laitossa tarvitsin miehen apua. Oli nimittäin niin korkealla, etten ylettänyt itse ruuvailemaan.
Eli meillä oli vessassa korkea hyllykkö, josta ei yltänyt pölyjä pyyhkimään ja hyllyihin kasaantui kaikenlaista romua. Siis turhaa tavaraa. Askarteluhuoneessa taas oli liian vähän hyllyjä, kun tuota askartelukrääsää on ruvennut kertymään....
Operaattiossa siirrettiin se veskin hylly askishuoneeseen.


 Siisteinhän tuo lokonen olisi, jos laittaisi hyllyt kaapin reunasta toiseen reunaan, mutta nyt mennään näillä olemassaolevilla jutuilla. Katsotaan joskus uudestaan, jos vaikka laittaisikin toisenlaiset hyllyt.
Mankelin luona näyttää nyt tältä:
Ennen oli näin:


On tosiaan roinat lisääntyneet :)

Tiijättekö muuten, mikä on tuon meidän ilopillerin, Nasu-possun uusi harrastus?
Ennen se kantoi likapyykistä sukkia, sukkahousuja, pitkiä kalsareita ja paitoja yläkertaan. Oli huvittava näky, kun kiipeää rappuja ylös pitkä vaatekappale hampaissaan tassut harallaan :o)
Nykyään se käy vaatekaapista hakemassa villasukkia ja kantaa niitä ympäri huushollia. Eli se avaa kaapin, kiipeää hyllylle ja nappaa sukat suuhunsa :o)
Aikamoinen veitikka :)

Mie en ole vielä askarrellut yhtään uutta korttia, mutta nyt on paikka kunnossa, joten eiköhän tässä jotain inspiksiä kohta ilmesty.
Huomenna pitäisi siivota ja katsotaan sitten, onneksi on vielä maanantai vapaa :)
Lokoisaa lauantaita kaikille!
P.S: Tänne tuli talvi eilen illalla, oli tosi huono ajokeli, kun iltasella ajelin kotiin. Lunta tuli joka suunnasta.
P.S 2: Piti sanoa, että arvontavoitto on postitettu tänään :)

10 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Oi voi, minä antaisin mitä vaan, että saisin oman tuunausnurkkani takaisin ;D Pitikin mennä antamaan se huone esikoiselle...

Kyllä tuolla tekeminen maittaa!

Nasu-possu on suloinen! Vai kantelee se sukkia, hauskaa! En ole moiseen törmännyt kissanomistajana vielä...hmm-m, pitäisiköhän Pörriä kouluttaa enemmän ?!

Lokoisaa lauantaita sinullekin!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ei sitä paljon tarvitse tavaroita muutella, kun taas jo uudelta näyttää...☺

Arvaappa mitä minä tänään ostin...lintupöntön... sisälle...☺☺

kesän taikaa kirjoitti...

Kivan näköinen askartelusoppi ja hyllyt ovat sellaiset eläväiset, en vaihtais. Tuostahan sais sellaisen tauluseinän, jossa vaihtuu näkymä ajankohtaisen puuhastelun myötä.
Itsellä on tylsä pöytä, joka on aina kuin pommin jäljiltä ja lattialla lojuu osa tavaroista.

Sirutuuli kirjoitti...

Aseman laidalla: En miekään ole kuullut ennen kissojen kulettavan mitään :) Nasu onkin aina ollut vähän "erilainen" kissa :)
Irmastiina: Lintupönttö? :)
Tarja: Tuokin pöytä alkaa jäädä vähän pieneksi :) Lattialla miullakin rojut on, kun äsken askartelin. Mie ajattelin, että nuo hyllyt on sotkuisen näköiset.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kivasti on sullakin kaikki käden ulottuvilla,kun tuunailet kaikkea kivaa.Bongasin söpöt pallolaatikot.On kyllä pirtsakat,kun pistävät kivasti silmään siellä hyllyssä.

Mukavia vapaapäiviä sulle=)

eikku kirjoitti...

Ihana askarteluhuone! Minäkin haaveilen omasta, mutta saattaa mennä vielä hetki ennenkuin toteutuu!

Saga kirjoitti...

Hyvää sunnnuntaita sinnullekin! Kivoja nuo eläimet.. Meillä koira kun huomaa jossain "vapaana olevan" vaatekappaleen, niin hetken kulutta koiralla on posket täynnä sitä vaatetta. ja onkin sitten kiva kaivaa pois sieltä isosta suusta... ;O)

Sussi kirjoitti...

Voi kun sinulla on kiva askartelupaikka ja -huone. Tuollainen huone olisi tosi ihana omistaa itsekin.

Kuulostaa tosi hauskoilta nuo Nasun touhut,D!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!

ellu kirjoitti...

Kiva paikka kaikelle näpertelylle!
Teillä on kissa vaatteiden kantelijana. Meillä sitä harrastaa koira. Sukat ja lapaset ovat aina paripuolina ja yläkerrassa on yleensä röykkiö minun vaatteita. Niitä dalmis kantelee yksin ollessaan.
Leppoisaa joulun odotusta!