perjantai 12. marraskuuta 2010

Mietintää ja parit niksit ym.

Käväisin äsken Facebookissa, kuten normaalisti. En oikeastaan koskaan kirjoita mitään tilapäivityksiä siellä, lukaisen vain, mitä ihmisille kuuluu. Joskus kommentoin jotain. Omia kuulumisia en kirjoittele juuri koskaan. Olen monesti miettinyt koko tilin lopettamista, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Tai oikeastaan kerran poistin jo, mutta sitten vahingossa palautin tilin takaisin.
No, joka tapauksessa siellä oli pari riviä, jotka saivat miut miettimään. Ottamista ja antamista myös netin syövereissä. Mie mietiskelin sitä ottamista, että mie taidan kuulua siihen sakkiin, joka aina vaan ottaa. En ole koskaan ennen ajatellut koko asiaa, mutta mie aina odotan kommentteja. Vastailen niihin omassa blogissa, mutta ehkä se kuuluukin vastata kommentoijan blogissa tai ainakin käydä vastavierailulla ja jättää pieni merkki käynnistään. En mie ilkeyttäni sitä tee, en vaan ole tajunnut aiemmin.
Välillä mie blogipäivityksiä selatessani kommentoin suunnilleen joka blogiin, välillä vain selaan läpi. Reissun jälkeen blogipäivityksiä oli 125 kpl, silloin en kommentoinut mitään :) Nyt mie lupaan parantaa tapani :)

Mitkäs ne niksit olikaan? Mie taisin unohtaa ne :) Tai ainakin toisen unohdin...

Sormipaneelia löytyi loppujen lopuksi Puukeskuksesta (sieltä, missä Hanna Pakarinen oli töissä ennen <-meijän iskän idoli), mutta se oli vääränlaista. Mies joutui repimään entiset paneelit irti ja mukana lähti kaakelitkin - rakentajan liima on niin vahvaa, että voi liimata ittensä kengistä kattoon roikkumaan. Jos haluaa.
Uudet paneelit on seinässä ja odottavat maalausta. Toisaalta, mies heitti eilen mahdollisuuden, että jättäisi ne tuon väriseksi- ei paha. Kyllä ne kuitenkin varmaan maalataan.
Ja sitten se niksi, jonka muistan.
Meillä oli työtasot päällystetty DC-fixillä. En muuten koskaan laita sitä enää mihinkään!!! Joku vuosi sitten lueskelin ylistäviä kommentteja siitä, että on sitten helppo poistaa, kun haluaa. P***n marjat! Me tehtiin vanhemman likan kanssa töitä kaksissa tuumin, että saatiin vedettyä ne irti alustastaan. Ja koko iso työtaso (meidän isoin) oli kauttaaltaan liiman peitossa. Illalla sitten tutkiskelin googlessa, että millä ihmeellä liimat saa pois. En kertakaikkiaan viitsinyt lähteä ostamaan mitään aineita ja kokeilin:
- juoksevaa margariinia- ei ollut voita tai öljyä -> ei apua
- kynsilakan poistoainetta -> melko hyvä, mutta hirveä homma
- stolisnaja vodkaa (vai miten lie kirjoitetaan) -> liian laimeaa, joku oli pikkasen lantrannut vedellä! jompikumpi tytöistä...
- rommia - > sama juttu
- vanhaa kunnon mäntysuopaa -> lähti, mutta jonkin verran vaati hartiavoimia ja hankausta. Niksi: kaada mäntysuopaa liiman päälle, hankaa hankaussienellä tai karhunkielellä, pyyhkeile rätillä monta kertaa. Juu, ei kovin helppo homma :) Mutta ihan hyvä tuli.

Toinenkin niksi miulla tosiaan oli, mutta en vaan muista.

Tänään lähdetään miehen kanssa ostamaan askartelutarvikkeita ja mie aion viettää viikonlopun askarrellen :) Kivaa! Molemmat - sekä askartelu, että miehen kanssa ostelu :) Mies on painanut pitkiä päiviä jo monta viikkoa, on pinna ollut välillä kireellä molemmilla ja yhteinen aika kortilla, mutta nyt hänellä on puolikas vapaapäivä :) Jee! tai siis, kunhan hän johonkin aikaan tulee kotiin... toivottavasti ei ole tullut lisähommia...

Eilen miulle tuli uudet verhot keittiöön. Laittelen kuvia, kunhan keittiö on kunnossa :)
Ihastuttavaa perjantaita kaikille!
Tulipas pitkä juttu...

6 kommenttia:

Zzz kirjoitti...

Heh, onpa hyvä jotta on muitakin huonomuistisia :).

Ei sitä aina jaksa kommentoida, eli ei varmaan kannata kauhean huonoa omaatuntoa potea...

Miia kirjoitti...

Mä oon kans yrittänyt parantaa tapani ja kommentoin aina kun vaan ehdin :) Kyllähän niitä kommentteja on itekin kiva saada ja jos niitä ei tuu niin usein miettii et mitä järkee on ees kirjotella, jos kukaan ei lue. Mutta sitten taas tilastot kertoo et lukee ;)
Ohhoh toi dc-fix.. Mä ostin sitä just suihkun ja saunan ikkunoihin kun niissä ei mitään ollut. Hyvä tietää, ettei se ihan helpolla lähde pois.. :D

Sirutuuli kirjoitti...

Neferi: juu, miulla on oikein superhuono muisti välillä :) Eipä sitä aina jaksakaan kommentoida, eikä ehdi, totta.
Miia: joskus tosiaan tuntuu, että yksin kirjoittelee, kun ei kommentteja tule. Hyvä keksintö oli tuo tilastot, sieltä näkee, että kyllä porukkaa ainakin käy.
Kaakeleissakin meillä oli dc-fixiä. Niistä lähti pikkasen helpommin pois, mutta liimapintaa jäi niihinkin.

Venla kirjoitti...

Minä ainakin ihan ymmärrän, jollei joku aina ehdi kaikkia lukea, tai edes huomaa, jos kommentoi vanhaa kirjoitusta.

Mutta toki vastauskin aina ilahduttaa, olipa se sitten kummassa blogissa tahansa:)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on kyllä parempi, että kommentit kommentteihin (:D) ovat samassa paikassa, saavat sitten muutkin lukea ne. Itse en ainakaan halua käydä kommentoijien blogeissa lukemassa, että mitäköhän kommentoitu ja mihin päivitykseen.
Sarene

Sirutuuli kirjoitti...

Kommenttibokseihin mie oonkin näköjään jatkanu vastauksia, jotenkin on vaan helpompi näin :)