tiistai 9. marraskuuta 2010

Ihanien löytöjen päivä

Meidän piti nuoremman tytön kanssa lähteä jo perjantaina kirppiskierrokselle, mutta ei jaksettu. Tänään yhdistimme kauppareissun kanssa kolmen kirppiksen kierroksen. Lähtiessä sanoin miehelle, että toivottavasti löytyy jotain ihanaa ja halvalla. Ja löytyihän niitä! Enemmän kuin villeimmissä kuvitelmissanikaan olisin osannut odottaa.
Osa täytyi jättää ostamatta, raja täytyi vetää jonnekin. Mutta näissäkin on kylliksi taas vähäksi aikaa :)
Vanha vaaka, rihvelitaulu (helmitaulu), vanha naula :), jonkun ihania askarteluja sekä pari kirjaa ja miniemalikattila.
Askartelut lähempää: tuoksutötterö, tikkuaski+kynttilät sekä kranssi.
Pitsiliina, pitsikaulus (jonka käytän johonkin muuhun), kaksi Riihimäen purkkia ja yksi Karhulan purkki sekä kolme Koti ja keittiö-lehteä ja kaksi pellavaliinaa.
Citymarketista ostin "vähän" matkalukemista huomiseksi junamatkalle. Ihana päästä ylihuomenna laittelemaan taas paikoilleen näitä kaikkia ihanuuksia :)

Tänään täytyy vielä pakata matkaa varten kassi valmiiksi. Lukemista, neulomukset ja vähän syömistä. Ostin sittenkin Crystalia ja teen itselleni harmaan tuubihuivin. Se on helppo matkaneulomus. Olisin kyllä ostanut jotain valkoista lankaa mieluummin, jotain muuta kuin Crystalia. Sittarissa oli huonot lankavalikoimat, kun Prismasta unohdettiin ostaa.
Mie sain nyt miehelle sanottua, että haluaisin sen alakerran oven olkkarin nurkkaan. Ei hän tyrmännytkään sitä, ainoastaan sanoi, että se on pihalla ja pitää pestä. Kivaa! Pitää vaikka huomen illalla kantaa se sisälle ja viikonloppuna maalata. Nyt on kranssikin valmiina odottamassa :)
Täytyy tästä kohta lähteä saunaan ja laitella sitä kassia valmiiksi :) Mukavaa illan jatkoa kaikille!

5 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Tuo vaaka on hieno!! Oot kyllä löytänyt aarteita ;D

kanaemo kirjoitti...

Voi että! Ihana tuo vaaka ja kattila! Kiva kun joskus oikeasti tärppää ja löytää vaikka minkälaista tarpeellista (tai tarpeetonta) ihanaa tavaraa! Itsekin pääsen tosi harvoin kirpparille, mutta aina sieltä ylensä jotain mukaan tarttuu, joskus ihan mielettömän kivoja juttuja.

Kyllä on varmaan kiva lähteä reissuun, varsinkin junalla on minusta kiva matkustaa kun voi tehdä siinä matkalla vaikka mitä.

Miekin aina vatkaan jotain asiaa mielessäni ennen kuin saan sanotuksi siipalle, kun tiedän että miehet HIEMAN omituisesti suhtautuvat sisustusjuttuihin. Jos jotain haluais, niin jotenkin pitää just oikealla hetkellä ja vähän vaivihkaa ehdottaa. Kyllä meilläkin vähän tuli sanomista kun huonekaluja on raahattu monta viikkoa kolmen kerroksen väliä... ;)
Mutta kun ne ei vaan tajuu!

Mukavaa reissua sinulle, naatiskele!:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teille kommenteistanne :)
Mie sanoin miehelle, että kuvittelin hänen heti tyrmäävän tämän ehdotuksen, kun siinä ovessa ei oikeesti ole mitään järkeä. Hän vain tuumasi, etteihän hän koskaan tyrmää heti mitään. No, ei kyllä olekaan tyrmännyt.
Kiitos reissutoivotuksesta! Mie nautin tosiaan ja samalla vähän jännitän: ainakaan 10 vuoteen en ole junalla kulkenut, paitsi kerran joskus 2000-luvun alussa.

Zzz kirjoitti...

Oijoits, mitä löytöjä :)

Venla kirjoitti...

Ihania aarteita olet löytänyt:)

Ja hauskaa, että saat sen oven koristeeksi, kransseineen. Toivottavasti minäkin jostain löydän sellaisen.