lauantai 30. lokakuuta 2010

Palkinto ja jotain muuta pientä

Kiitos kommenteistanne! Kiva, että niitä tulee. Yhdessä vaiheessa epäilin, että ne vähenee, kun laitoin nuo tähtiluokitukset ja kiinnostavuus- jutun näkyville. Samoissa ne kommentit on pysyneet, onneksi.

Mie seuraan blogeja Google syötteenlukijalla, vaikka tuota Bloggerin omaakin lukija-systeemiä käytän. Jokin aika sitten huomasin, että olin monessakin blogissa lukijana väärällä profiililla. Napsuttelin niihin oikean profiilin näkyviin ja joitain blogeja olin hiljaisena lukenut syötteenlukijan puolella, niihin liityin lukijaksi julkisesti Bloggerin puolelle. Kävin lukijaksi mm. Täyttä elämää-blogiin ja olin sadas(!) lukija.
Hannele halusi palkita sadannen lukijansa ja eilen saapui lähetys :) Kaunis ja ihanan pehmeä tyynynpäällinen sekä leivinliina:
Kiitos Hannele! Tyynynpäällinen pääsi heti käyttöön keittiön sohvalle :)

Eilen kävimme tytön kanssa perinteisillä syysmarkkinoilla. Ostimme sieltä Viipurin rinkeleitä, lihakukkoa sekä kissakyltin, jossa lukee: Varo ovelaa kissaa :)
Sen jälkeen kävimme pyörähtämässä Vanhanajan sisustusliike K&K: ssa ja sieltäkin tarttui mukaan jotain pientä. En kuvannut niitä heti kotiin tultua, vaan otin pari kuvaa äsken. Kaikki on jo omilla paikoillaan.
Elämäni ensimmäinen (nyt kun osaisin sen kirjoittaa oikein) Jeanne D'Arc Living-lehti. Ihana lehti!

Ja mm. tälläisen lenksun sekä vihon ostin myös.

Vihkosta voi käyttää kauppalistojen tekemiseen ja jälkeenpäin kannen voi säilyttää ja pitää koristeena.

Tänään pitäisi taas mennä iltavuoroon. No, onneksi huomenna on aamu, kun vaihdettiin työkaverin kanssa. Enää viikko ja sitten viikon loma! Kyllä se tuleekin tarpeeseen... Viettäkää te muut rentouttava viikonloppu! Mie vietän sitten ensi viikonloppuna :)

5 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Hyvä, kun muistutit tuosta lukijuudesta (onkohan oikea sana). Minäkin luen blogit pääasiassa GoogleReaderin kautta, mutta olen kyllä laitellut joihinkin itseni julkiseksi lukijaksi. Viime aikoina en ole muistanut moista tehdä!!

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Hei! Kiva kun pidit niistä :) Tuon samaisen lehden ostin itsekin viime viikolla ja ahkerasti sitä on luettu. Varsinkin eilen linja-autossa sille riitti lukijoita :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun ihanat palkinnot olet voittanut! Jeannen lehdet on kyllä parhaita, niihin ei ikinä kyllästy :)

Miia kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja ihana palkinto :) Nautihan lomasta!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)