perjantai 23. maaliskuuta 2012

Tunnari

Sain Pellonreunalta tunnustuksen, jota en koskaan kuvitellut saavani. Oikein paljon kiitoksia tästä Karoliina :)
Tämä haaste/tunnustus on tarkoitus lähettää 5:lle blogistille, joilla on alle 200 lukijaa. Toiveena oli, että laitettaisiin tämä aloitteleville blogisteille. Mutta mie laitan niille, joita seuraan ja joilla on alle 200 lukijaa. Nämä eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, mutta jokainen omalla tavalla ihana ja inspiroiva. Ja mukavantuntuisia ihmisiä blogien takana (niinku mie muka tuntisin heidät/teidät, mutta siltä vain tuntuu).

1. Taivaanrannalla loistaa himmeä valo
2. Aseman laidalla
3. Satunnainen
4. Arjen aarteita metsänlaidalla
5. Pitsienkeli

*****
Kai miun pitäis jotain kertoa muutakin, kun aikaa on vierähtänyt edellisestä päivityksestä, taas.
Täällä nyt ei ole tapahtunut oikeastaan yhtään mitään, on ollut pitkiä työpäiviä → työpäivän jälkeen koulutusta kolme päivää peränjälkeen, pisimmillään 9 h päivä tuli toissapäivänä ja eilen olin niin rätti koulutuksen jälkeen, että otin pienet päikkärit. Kuten pisimpään mukana olleet varmaan muistaa, mie en normaalisti ikinä nuku päikkäreitä. Jos nukun, täytyy olla todella umpirättipoikkiväsynyt. Mie kun en nuku kunnolla ikinä, en yöllä, enkä päivällä. Tai nukun todella harvoin hyvin öisin. Kaikki, tapahtui hyvää tai pahaa, vaikuttaa miun uniin → en nuku kunnolla, kaikki äänet häiritsee unta, valo, kuumuus, kylmyys...kaikki.
Mutta tänään on ihan pirteä olo. Oli hauska koulutus, nauraa rätkätettiin niin, että sain pyyhkiä silmiä jatkuvasti, kun vettä valui solkenaan. Ja päästiin 45 min. aiemmin pois :)
En sano viikonlopun viettoon, kun mie vietän sen jälleen töissä. Onneksi aamuvuoroissa.
Ehkä ilmakin vaikuttaa vireystasoon, aurinko välillä pilkisteli ja on valoisaa.
Muuta täällä ei siis olekaan tapahtunut. Jos sitten alkuviikosta, kun on jälleen vapaat.
Ei muuta kuin hyvää viikonloppua!

13 kommenttia:

satunNainen Paula kirjoitti...

Kaunis kiitos!! :o)

Aseman laidalla kirjoitti...

Kiitos jälleen kerran, ihana blogiystävä !!!

Minulla taitaa olla vielä vastaamatta se edellinenkin ;DD
APUA...

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta!

Oikein pirsakoita työpäiviä sinulle!

Sirutuuli kirjoitti...

No vastaat sitten molempiin kerralla :)

Sirutuuli kirjoitti...

Ole hyvä :)

Saga kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta. Ja on sinulla kyllä ollut melkoisen rankka työrupeama tämä kevät -talvi. Ei ole ihme, jos alkaa jo päiväunetkin maistua. Kurjaa on tuo huonosti nukkuminen, ei mukavaa. Minulle käy TOSI harvoin niin,että ei saisi nukuttua, kun olen tälläinen, joka painan illalla pään tyynyyn ja olen samantein tajuton. Josku ssaatan yöllä herätä, mutta silmät kiinni ja unet jatkuu. täyudenkluun aika on kyllä sitten sellainen että saatan herätä montakin kertaa yöllä, mutta en onnekis joudu sängyssä pyörimään, uni kyllä jatkuu. Oletko kokeillut Magnesiumvalmisteen syömistä iltaisin. En tiedä, mutta minusta tuntuu, että kun aikoinaan, joku 15 vuotta sitten aloin syödä sellaista luontaistuote "kamaa", kuin Calcia 800 Plus ( MAINOS!!!) olen nukkunut kuin tukki. kokeilepa....

Liisa kirjoitti...

Heippa piiiitkästä aikaa! Tai siis pitkästä aikaa, kun kommentoin...
Kiva kuulla, että sulla on takana mukava koulutuspäivä ja muutenkin virkeä olo :) Välillä tuollainen vedet silmissä räkättäminen tekee niiiiiin hyvää!

Mukavaa viikonloppua töistä huolimatta, minäkin menen sunnuntaina taas sorvin ääreen..

Aurinkoisin terkuin!

Hanna kirjoitti...

Kiitos! ♥

Sussi kirjoitti...

Onnittelut tunnustuksesta!

ja leppoisaa viikonloppua!

Sirutuuli kirjoitti...

Niinhän se on ollut rankka kevät. Mie oon tuohon nukkumisongelmaan kokeillut kaikkea. Tällä hetkellä menee Melatoniini, joka pikkasen auttaa välillä. Nukahtamislääkettäkin olen kokeillut joskus, en tykkää käyttää, kun se ei ratkaise mitään. Nukahtamisvaikeus vaan siirtyy ja nukkuminen ei ole luonnollista ja seuraavana päivänä on huono olo koko päivän. Melatoniini on luonnollinen unihormoni, jota kaikilla ihmisillä erittyy elimistössä, mie vain otan sitä vähän lisää purkista. Miulle se sopii hyvin. Mie oon lapsesta asti nukkunut huonosti ja lääkäri sanoi, että se on miun ominaisuus, jolle ei mahda mitään. Oon mie Magnesiumiakin käyttänyt ja sekin auttaa välillä. Välillä taas ei auta mikään.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos, kun kommentoit pitkästä aikaa :)
Niin tekee, ihana kun pystyy nauramaan :)

Sirutuuli kirjoitti...

Ole hyvä :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)