lauantai 22. tammikuuta 2011

Inspiraatioita

Pitkästä, pitkästä aikaa sain neuleinspiraatioita. Eilen tipahti uusin Novita postilaatikkoon ja siinä oli ihania neuleita ja ohjeita. Näitä voisin oikeasti vaikka ruveta neulomaankin.
Etenkin ensimmäinen: mustasta Tennesseestä ja kolmas mustasta Isoveljestä. Hämmästyin itseäni, kun innostuin tuosta hameesta :)
Tuon pannan ainakin teen, harmaasta 7 veljeksestä.
Tuo ponchopaita on ihana!
Ja sitten, löysin ihanan hiusmallin. Siis neulelehdestä! :)
Mutta en taida jaksaa varailla aikaa kampaajalta. Miun lempparikampaamo sulki ovensa, enkä tiedä, mitä tapahtui sille miun lempparikampaajalle. Entinen jäi äitiyslomalle ja vaihtoi paikkaa ja nyt vaihtaa taas. Enkä enää muista, minne. Hyviä kampaajia on vaikea löytää. 
Äitihän se useimmiten miun hiukset kuitenkin leikkasi ja permanenttasi. Kunnes löysin keskusta Hairstoren, josta sai varattua netin kautta ajan. Se oli kyllä helppoa ja saattoi saada jopa samalle päivälle ajan. Nyt ei ole kuin tuo toinen Hairstore, enkä yhtään tiedä, kuka on hyvä. Joten taidan antaa hiusten vaan kasvaa ja olla. Toisaalta mie haluaisinkin antaa näiden kasvaa, pääsee kaikkein helpoimmalla sitaisemalla kiinni töihin.
*****
Yksi iso neuleprojekti miulla on kesken ja olen tämän viikon sitä neulonutkin ahkerasti. Tavoitteena oli saada se sairaslomalla valmiiksi. Täytynee vissiin käydä sitten neulomaan, jotta voin aloittaa muuta.
Ja meinaan keittää aamupäiväkahvit. Toiset tänään. 
Tuostakin on tullut tapa, töihinkin otan termospulloon kahvit ja juon aamupäivästä aina aamuvuorossa, autossa.
Mukavata lauantaita!

8 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Kauniita neuleita.Pitääkin ostaa tuo Novitan lehti.Nuo pitkät sukat olis kivat.

Mun pitäis kanssa varata aika kampaajalle.Oon kasvatellut hiuksia vähän yli vuoden,enkä kyllä raaski niitäleikkuuttaa muutakuin siistimmäksi.

Mukavaa viikonlopun jatkoa.

Niina K kirjoitti...

Oi haluun kanssa tollasen pontsopaidan!!

Zzz kirjoitti...

Ensi tiistaina kampaaja ja löysin paikallislehdestä hyvän mallin :)

Sirutuuli kirjoitti...

JaanaElina: en miekään varmaan raaskisi leikata, paitsi että tuo malli on kyllä ihana...ehkä kuitenkin
Niina K: miekin tykkäsin tuosta paljon
Neferi: taitaa niitä hiusmalleja löytyä mistä vaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana hiusmalli, minä oon miettinyt just tuon pituiseksi leikkaamista, jos vaan raskin... Mutta kyllähän ne kasvaa sitten taas takasin, jos harmittaa! :) Ja kauniita on neuleetkin!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kauniita neuleita, kukahan mulle kutoisi... kysyy rouva peukalo keskellä kämmentä...:))

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani on jotain sinulle :)

Sirutuuli kirjoitti...

Tuuletar: mie olen yrittänyt värvätä tyttöä leikkaamaan ja olisihan hän leikannutkin, mutta miulle meni pupu pöksyyn...en ehkä kuitenkaan raaski. Ja kiitos tuosta jälkimmäisestä :)
Irmastiina: ei se neulominen vaikeaa ole, etenkin jos on joku, keltä kysyä neuvoa pahassa paikassa. Ja netistä löytyy tosi hyviä neuvoja ja videoita jopa. Ei muuta kuin opettelemaan :)