maanantai 24. tammikuuta 2011

Tunnustuksia ja vähän jotain muutakin

Tuulen tie-blogista Tuuletar antoi miulle tunnustuksen. Se oli todella mukava yllätys, en yhtään osannut odottaa. Kiitos!
Eilen jo yritin laittaa näitä tänne, mutten kerinnyt. Yhden hatun neuloin nimittäin kahteen kertaan ja nyt se täytyy taas purkaa. Mikä noissa ohjeissa oikein on, että niistä tulee aina jättisuuria. Paitsi Mario myssystä.
Kerrankin inspiroiduin langasta ja vasta sitten etsin ohjeen, yleensä käy toisinpäin. Ja pieleen meni! Ehkä miun pitäis keskittyä ompelemiseen ja virkkaamiseen, ne onnistuu aina.

Jaa niin tähän tunnustuksen mukaan piti laittaa 7 paljastusta tai faktaa. Mitähän mie oikein keksisin...?? Mie olen jo paljastellutkin joskus aikoinaan jotain. Yritän nyt keksiä jotain uutta.

1. No, ensinnäkin: kun kävin lääkärissä viime maanantaina, hän antoi ohjeeksi/lääkkeeksi ulkoilun. En ulkoillut viikossa yhtenäkään päivänä. Päinvastoin, monta päivää pyörin yöpuku päällä sisällä käymättä edes kaupassa. Mies hoiti sen puolen.
2. Kun kävin fysioterapeutilla olkapään takia, sain jummpaohjeita. Tein yhden kerran niitä ja viikon koski selkään niin kovin, että oli tuskaa käydä töissä tai tehdä yhtään mitään.
3. Olen aina tykännyt vanhoista asioista ja tavaroista. Miulla oli sodanaikainen ostokortti, jolla sai ostaa vaatteita (sain sen lapsena) ja miun jompi kumpi tyttö vei sen kouluun ja sen jälkeen en sitä ole nähnyt. Penskana leikittiin prinsessaleikkejä erittäin vanhoilla vaatteilla, joita yhden kaverini mummon vintiltä löytyi. Sellaisia 1900-luvun alun mekkoja... oi ihanuutta... penskana leikin aina evakkoleikkejä, en tiedä miksi...
Olisin halunnut elää joskus ennenvanhaan, tarkemmin en ole miettinyt, milloin.
4. Olen erittäin epäurheilullinen. Nuorempana vihasin jopa kävelyä, mutta nykyisin kävelen mielelläni. Se onkin ainut liikuntamuoto, mitä harrastan. Ja sitäkin töissä, parhaimmillaan siellä voikin tulla 4-5 km - olen mitannut autolla. Voisin harrastaa myös hiihtämistä, mutten uskalla.
5. Syystä että: Pelkään koiria. Etenkin irrallaan juoksevia ja haukkuvia. Pelkään myös susia, joita hiihtoreitillä voipi tulla vastaan. Ihan oikeasti! Niitä on nähty tuolla, missä hiihtoladut menee...Näiden takia en myöskään uskalla yksin lähteä pimeään lenkille.
6. Tämän olen saattanut kertoa joskus aiemminkin. Koulussa inhosin käsitöitä ja olin niissä aika huono. Tai numero kyllä oli 8, mutta... neuloin sukat: toinen oli omaan 36 jalkaan sopiva ja toinen siro 46. Neuloin mallitilkun, josta piti tulla neliö ja siitä tuli sukan muotoinen. Yritin neuloa villapaidan, mutta tein liivin kun en jaksanut neuloa hihoja. Pakollisten käsitöiden jälkeen otin valinnaisaineeksi konekirjoituksen :)
7. Olen tosi hyvä käyttämään erilaisia koneita. En tiedä miksi, mutta olen vähän sellainen tekniikan ihmelapsi. Osaan käyttää erilaisia digibokseja, telkkareita, tietokoneita... Töissä tästä onkin paljon apua, virittelen välillä mummoloitten ja pappoloitten digibokseja uusiksi, kun ovat ne sotkeneet ja olen tietokoneen käytössä sellainen, jolta kysytään apua ja erään ohjelman tukikäyttäjä. Jossain sentään hyvä... :)

No, siinähän niitä ja sitten pitäisi laittaa 15 eteenpäin, apua! Google- syötteenlukijassa miulla on seurattavia blogeja 417, jos mie sitten yritän.

1. Piece by piece
2. Huiskula
3. Kivimäen elämää
4. Neulova narttu
5. Neferi
6. Rajatapaus
7. Pesukarhun sielu
8. Dahlia
9. Vihreä kana
10. Nurjat
11. Pitsienkeli
12. Rakkauden talossa
13. Aseman laidalla
14. Päärynäpuun alla
15. Valkoinen veranta

Mie olin tänään ekaa päivää töissä äidin kuoleman jälkeen. Ihan ok meni, aluksi vain pienet itkut piti päästää, kun työkaverit halasivat. Muuten meni ihan hyvin. Nyt mie pitkästä aikaa muistan, miksi mie tälle alalle alunperin olen tullut. Niitten mummojen :) ja pappojen, tänään he olivat niin ihania kaikki! Ja miulla on ihan lupa heitä mummoiksi ja papoiksi sanoa, itse sanovat itseään niiksi :)

Nyt täytyy lähteä syömään ja sen jälkeen blogikierrokselle. Mukavaa viikon alkua!

16 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Hyviä tunnustuksia :)
Harmi kun se ostoslipuke katosi.
Töissä varmaan saa hieman muuta ajateltavaa, niin mielikin siitä virkistyy. Hyvää alkanutta viikkoa!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienoja tunnustuksia.. Hyvä, että päivä meni hyvin.... kyllä se siitä... pikku hiljaa...:)
Oli muuten hienoja tunnustuksia.

Zzz kirjoitti...

Kiittelen tunnustuksesta ja laitan sen seuraavaan postaukseen :).

Siitä se lähtee...

Aseman laidalla kirjoitti...

Ensinnäkin...ihanaa, että eka työpäiväsi meni hyvin! Kun se suru on vielä niin läsnä...ja saakin olla. Niinhän se on, että eteenpäin sitä mennään, päivä kerrallaan.

Ja sitten: No huh huh ;=) Olipas kiva viesti, kiitokset, kamu!!!
Saattaapi mennä tovi (tai sitten ei) ennenkuin saan aikaiseksi noin monta juttua itsestäni ;o) Mutta laitan niinikään seuraavaan postaukseen paljastukset *hih*

Kiitos vielä kerran ja oikein mukavaa viikkoa sinullekin!

-Satu-

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :) Kiva lukea sinun omia tunnustuksia<3 Hyvä, että jaksoit tänään töissä se on varmasti ihan hyväksi, että saa muutakin ajateltavaa <3

Miia kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :) Tää on kyllä hauska :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Olisin halunnut laittaa tämän tunnustuksen monelle muullekin.
Kyllä tosiaan töissä käynti antaa muuta ajateltavaa, kotona ajatukset pyöri vain äidissä ja tässä menetyksessä. Töissä on ihan pakko keskittyä muuhun.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Lämmin kiitos tunnustuksesta!!
Hauskat tunnustukset sinulla!

Sanna-Riikka kirjoitti...

Voi kiitos ja olipas ihana postaus muutenkin lukea, tykkäsin kovasti. Oikein kovasti voimia sinulle äitisi pois menon takia!!!

Soile kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta:)
Ja mukavaa viikon jatkoa!

Eva-Liisa kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta, olet sen ansainnut!! Mukava kuulla sinun tunnustuksia. Mie olen ihan kade kun sie ossaat tekniikkaa käyttaa ja korjata!!:)

Jaksamisia sinulle.

Sirutuuli kirjoitti...

Olkaa hyvät!
Ja kiitos!

Kirsikka... kirjoitti...

Onnea tunnustuksen johdosta..kiva lukea sinun tunnustuksiasi>>> :)
ihanaa viikkoa!

TaiNa kirjoitti...

Kiitoksia tunnustuksesta, postailen vielä tänään tuonne omaan blogiini. :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Pakko oli laittaa sinulle takaisinkin:)

Käys kurkkaa blogiani!