keskiviikko 24. elokuuta 2011

Palkintoja ja lankaa

Voitin Aseman laidalla blogiarvonnassa (jippii!) ja tänään se palkinto sitten saapui meille. Aivan ihana :) Kiitos oikein kovasti tästä ihanasta palkinnosta!
Niin kauniit kuvat tyynynpäällisessä sekä pussukassa ja soma vaateharja. Juuri meille sopivat.
Harjan paikkaa olin miettinyt jo siinä vaiheessa, kun arvontaan osallistuin :)
Kätevästi käsillä heti, kun sitä tarvitsee.
Tyynynpäällisellekin on jo tyyny ja paikka mietitty. Toteutus puuttuu :)

Kuten niin monessa muussakin asiassa... Jotenkin on nykyään koko ajan veto pois. Toisaalta kyllä ymmärrettävää, että tänään on, kun kuitenkin puolitoista viikkoa painoin töitä vain yhdellä vapaalla ja vielä eilen pyöräilin :)
Töissä on kyllä yksi ja toinen valittanut väsymystä. Rupesin itsekseni miettimään, että johtuukohan se siitä, että kesällä tehdään ja touhutaan hirveästi auringon valon voimalla ja kun syksy saapuu, virta loppuu myös ihmisistä. Siis voimat on käytetty kesän touhuihin ja ilmojen ankeuskin vie osansa.
Paitsi että miulla on syysväsymystä, talviväsymystä, kevätväsymystä sekä kesäväsymystä. Aina väsyttää. Ehkäpä miulla saattaa vieläkin vaikuttaa se äidin sairastuminen ja kuolema, sekä kuolemasta toipuminen. Ensin kuitenkin 2,5 vuotta sitten kuoli mummo. Voipi olla, että toipuminen vie aika kauankin, nythän äidin kuolemasta on vasta 7 kk, sairastumisesta melkein kaksi vuotta. Sitä on niin vaikea kuvailla, miltä tuntuu, kun läheinen sairastuu sairauteen, josta kukaan ei tiedä mitään. Joka tapauksessa, koko ajan kuitenkin pikkasen helpottaa. Mutta varmaan voimat ei kuitenkaan ihan vielä ole samat kuin ennen. Oli se niin rankkaa aikaa.

Asiasta toiseen.
Kesäkuussa, lomalla käytiin Novitalla Korialla ja ostin kaksi kassillista lankaa. Nyt olen Puroja neulonut puikot vinkuen innoissani ja arvaatteko miten kävi? Lanka loppui kesken. Eikä sitä saa enää ainakaan tästä kaupungista, koska syksyn värit on saapuneet kauppoihin. Perskules, sanon minä! Miksi Novita vaihtaa niitä värejä jatkuvasti? Ärsyttää. Purkamaan en kuitenkaan ala, ostin vähän sinnepäin olevaa väriä ja jatkan niillä. Saa luvan kelvata. Siis itellenihän mie takkia neulon ja ihan itelleni sanon, että saa kelvata :) Miulle kun ei oikein kelpaa mikään, mitä teen. Paitsi tiskirätit ja muut vastaavat.
Tuli muutes ostettua pikkasen muutakin....
Robin Hoodista 7 veljekset, muut on Kodin1:stä. Joka muuten taitaa olla kaupungin paras lankakauppa. Tosi paljon kaikkea ja tarjouskorejakin löytyy. Robbarissa ei ole kuin yksi hyllynrivi, Kodin1:ssä on vaikka kuinka monta hyllyä. Meinasin ostaa myös tupsuntekolaitteen...Aika turhake :) Tupsuja voi tehdä myös pahvinpaloista ympyrät leikkaamalla, kuten koulussa opetettiin.
No joo, taitaa olla viisainta lopettaa ja ruveta neulomaan. Saattaa olla lähiaikoina villatakkiesittely täällä :)
Morjens tältä erää!



16 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Ihanan palkinnon olet saanut <3

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kyllä sinua onni potkaisi tuon palkinnon suhteen....☺

Ilman muuta äitisi poismeno vielä mieleesi vaikuttaa... seitsämän kuukautta on todella lyhyt aika tuollaisessa asiassa.

Voimia sinulle.♥

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kumpi sinulta loppui kesken, Puro vai Puro Batik? Täällä (kaupassa siis) olisi vielä kesävärejä, oli ainakin alkuviikosta...
Hih, minulla on turhake, tupsulaite, ostin Opistolta. Yhtään tupsua en ole tehnyt, mutta joku oli väkertänyt ison kasan kasvivärjäyskurssille ja värjäili niitä. Näppärä se on, tupsu valmistuu ihan tuossa tuokiossa!

Hanna kirjoitti...

Kauniin palkinnon olet saanut. :)
Neuleintoa! ;)

Paula Kristiina kirjoitti...

Ihant palkinnot olet saanut! Olen monesti hypistellyt tuota tupsukonetta, mutten ole vielä langennut:D Täälläkin nuo kesälangat alkavat olla vähissä ja talvilangat hyllyissä. Muutenkin on mielestäni aika pienet valikoimat tässä kaupungissa.

Sirutuuli kirjoitti...

Maanvaiva: Kiitos!
Irmastiina: Kiitos! Onni on potkinut jo 4 kertaa tänä vuonna arvontojen suhteen :)
Onhan tämä aika oikeastaan tosi lyhyt, enkä muuten osaa tätä jatkuvaa väsymystä selittää.
Rakkauden talon Paula: Puro loppui kesken. Kodin1:ssä oli vielä Batikia tarjouksessa 2.50 ja ostin yhden sellaisen :) Ei se tupsulaite varmaan oikeasti turhake ole, mutta tavallaan ehkä kuitenkin :) Kuten kukantekolaite, joka miulla on. Harvoin olen sitä käyttänyt :)
Pekkotyttö Hanna: Kiitos :)
Paula Kristiina: Täälläkin on ollut huonot valikoimat, mutta nyt kun Kodin1 tuli, valikoimat parani.

Marika kirjoitti...

Hei!

Jos yhtään lohduttaa niin täälläkin on jonkin sorttista syysväsymystä havaittavissa, että liikkeellä on. Ja nuo ikävät tapahtumat vaikuttavat taustalla varmasti vieläkin. Oma mummuni kuoli myös vaikean parantumattoman sairauden uuvuttama ikiuneen parisen vuotta sitten. Hän oli todella läheinen minulle ja kyllä se rankkaa oli ja tuntuu kyllä vieläkin, ei enää jokapäiväisesti, mutta usein kuitenkin. Kyllä se siitä pikkuhiljaa helpottaa.

Ja kutominen auttaa:) Se on oikeaa terapiaa! Pidän myös tuosta puro langasta.

Ihana tuo arpajaisvoittosi!

Jaksamisia!

MaMMeli kirjoitti...

Voi ihan kateudesta vihreänä...IHANA arvontavoitto!!!

Oletko käynyt hemoglobiinisi mitatuttamassa?...minua kun väsytti keväällä IHAN kamalasti niin syy löytyi raudanpuutteesta.

gone to the beach kirjoitti...

Hei vaan. Kannattaa käydä verikokeissa jos siltä tuntuu, vaikka kaiken varalta. Kilpirauhaskokeet ym. Ihailen aktiivisuuttasi - aina joku ompelus menossa. Hyvää syksyä!

eikku kirjoitti...

Kauniit palkinnot! Onnittelut! Minulla ei köy koskaan tuuri arpajaisissa!

Sirutuuli kirjoitti...

Marika: Kiitos :) Onneksi koko ajan helpottaa vähän ja voimat palautuvat pikkuhiljaa. Neulominen on parasta terapiaa :)
Mammeli: Kiitos :) Miulla on otettu hemoglobiini ja kaikenmaailman kokeet viime keväänä, kun meinasin pyörtyä töissä. Mitään ei löytynyt, paitsi että verenpaine oli vähän koholla. Nyt se on normaali. Se on vain stressin jälkeistä väsymystä varmaan.
Gone to the beach: Kiitos :) Kilpirauhaskokeetkin otettiin ja olivat normaalit.
Eikku: Kiitos :) Ei miullakaan ennen ollut, vasta tänä vuonna :)

Sari kirjoitti...

Onnittelut aivan ihanasta palkinnosta!=)

Sari kirjoitti...

Ihana palkinto.
Kyllä siitä surusta toipuminen kestää yleensä aika pitkään ja sinulla kun on vielä ollut kaksi suurta surua noin lähekkäin. Ei ihme, että väsyttää.
Itselläni myös kilpirauhasen vajaatoiminta aiheutti väsymystä ja masennus, joten tiedän miten ihanaa on kun pääse unille!

Zzz kirjoitti...

Palkinto näyttää tosihyvältä =)

Zzz kirjoitti...

Palkinto näyttää tosihyvältä =)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!