maanantai 8. elokuuta 2011

Keittiöhommia

Nyt on tapahtunut jotain ihmeellisen kummallista. Miuhun on iskenyt joku omituinen virtapiikki. Nukkunut olen huonohkosti taas kolme yötä ja silti virtaa riittää.
Oikeastaan kaikki alkoi siitä, kun käytiin tunnin lenkillä ja hakemassa se puhelin. Joka päivä ennen töitä (iltavuoropäivinä) ja töiden jälkeen olen touhunnut kaikenlaista. Normaalisti en jaksa kuin paikkaa vaihtaa sohvalta neulontatuoliin ja päinvastoin.
Eilenkin olin aamuvuorossa ja käytiin töiden jälkeen yli tunnin pyöräilylenkillä. Ja vielä senkin jälkeen virtaa riitti ja touhuilin kaikenlaista. Kummallista.
Tänään touhusinkin sitten keittiön puolella.
Juu, mie paistoin pullaa. Viimeksi Jouluna olen pullia tehnyt.
 Vaihdoin mummon lipaston paikalle tuon Maui-lipaston. Ärsytti se mummon lipasto, kun oli niin iso, ettei mahtunut kaappeja aukomaan. Aina piti siirtää pois tieltä ja se lipasto ei ole mikään kevyt siirreltävä. Se on nyt olkkarissa, josta sitten joskus enemmän, kun keinu saadaan paikalleen.
Aika levottomalta näyttää tuo keittiönurkkaus. Olen sitä vähän katsellut ja mietiskellyt, että pitäisi vähän rauhoittaa sitä ja vähentää tuota rojun määrää.
Kattolistatkin on vielä osittain maalaamatta. Samoin kaapin ovet ja äsken katselin noita pöytälevyjen reunalistoja, että ne olisi aika helppo maalata... maaliakin olisi omasta takaa.
Ja ne eteisen puolipaneelit odottaa edelleen maalia pintaansa. Samoin se uusi/vanha kiikku tai siis keinu pitäisi paikkamaalata, kittaukset piiloon.
Jos tämä virtapiikki jatkuu pitkäänkin nyt, voipi valmista tulla ennenkuin huomataankaan :)
Nyt ei muuta kuin mukavaa alkavaa viikkoa uudet ja vanhat lukijat!

13 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Tuollaiset tehohetket ovat hyviä, saa hoidettua niin monta asiaa.

Kaapit ovat ja reunalistat näyttävät ihan samoilta kuin meillä on, olen myös ne sittemmin maalannut.

Hyvää alkanutta viikkoa myös sinulle!

Liisa kirjoitti...

Tuo on niin tosi että kun alkaa liikkumaan, virtaakin riittää ja ei väsytä enää. Mulla on kesä mennyt ihan pelastusarmeijalle, kuten sanotaan kun ei oo tapahtunut mitään. en ole jaksanut kesällä liikkua helteiden takia. nyt kun ilmat viilentyi, aloitin taas ulkoilun.

Mukavaa viikkoa.

Kirsti kirjoitti...

Juu se on mukavaa, että se virtapiikki tulee joskus saa tekemättömiä hommia tehtyä. Itse en ole pullaa leiponu miesmuistiin;). Mutta tuo sinikuvioinen arabian kulho pisti heti silmään, on muuten meillä samanlainen, saatu häälahjaksi:)Hauskaa päivää.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)
Sussi: Meidänkin on pitänyt nuo maalata, mutta ei olla vaan saatu aikaiseksi.
Liisa: Miekään en jaksanut helteillä liikkua yhtään. Nyt kun ilmat on viilenneet, tuntuu kuin olisi herännyt eloon jostain horroksesta.
Askartelin itte: Meillä oli myös pieni tuollainen Arabian kulho, mutta mies hajotti sen. Ja samaa sarjaa on kaksi lautasta, niitäkin on hajonnut ainakin neljä. Sain nuo aikoinaan tädiltä.

Helmi Nainen kirjoitti...

Ihana keittiö!!!! Ja melkeinpä väittäisin, että tuo liikunta on se joka sitä wirtaa lisää... :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mistähän minä saisin tuollaisen virtapiikin???

Minusta tuo keittiö nurkkaus on kaunis.

Ihanaa viikkoa sinulle!

Marika kirjoitti...

Kiva kun sulla on meneillään virtapiikki, sellaisen aikana saa niin paljon hyödyllistä tehtyä! Hyvännäköisiä pullia, tekisi aivan mieli maistaa. Pitäisi saada itsellekin virtapiikki, on niin monta keskeneräistä juttua meneillään...

Aseman laidalla kirjoitti...

Lähetähän sitä virtaa tännekin ;D

Tuntuu, että odottelen vain loman loppumista ja poikien koulunalkua, enkä saa mitään aikaiseksi *hih*

Minusta keittiönurkkauksesi on ihana!

Tanja kirjoitti...

Ihana keittiö!!! <3

Helena kirjoitti...

Liikunta auttaa, itse en ole tehnyt koko kesänä mitään liikunnallista, koskahan saisi itsensä liikkeelle? Kotoisalta keittiösi näyttää, omaan silmäänhän ne "virheet" usein käyvät. En edes huomannut esim. keskeneräisiä listoja!

Anonyymi kirjoitti...

Siinä sen näkeen....mä olen palauttanut alkuperäisille omistajilleen kaiken sen energian, joka on ollut lainassa rempan ajan ☺☺

Mä en tartte enää, saatte taas pitää itse....

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Pepi: No, sieltäkö se virtaus sitten tulikin :)

Anonyymi kirjoitti...

On niin suloinen tuo sinun keittiö <3