torstai 6. tammikuuta 2011

Loppiaisen löpinät

Tulipahan tämä Loppiainen vietettyä aamuvuorossa töissä. Ei haittaa, saapi rahaa paremmin :)
Miusta on tullut aika laiska bloggari näköjään, olisi kiva laitella kuvia ja kirjotella vaikka mitä, mutta en keksi mitään :) vielä kivempi olisi esitellä valmiita käsitöitä ja kaikkea sellaista, mutten saa tehtyä mitään. Nytkin oli kaksi vapaata, enkä koskenutkaan lankaan ja puikkoihin saati ompelukoneeseen tai maalisutiin. Niin moni asia odottaa maalausta ja maaliakin olisi vähän varastossa, ompeluideoitakin vilahti mielessä (hävisivät kylläkin samantien) ja se peitto on ollut jo pari kuukautta neulonnassa... Miten miusta onkin tullut näin laiska?!
Kyllä oli kuulkaa kiva herätä tuon siivous- ja joulunhävittämissession jälkeen muutamana aamuna, kun oli siistiä ja avaraa :) Ei ole enää, siistiä :) Keittiökin oli näin siisti pari päivää. Siirrettiin muuten olkkarin ruokaryhmästä nuo tuolit keittiöön. On paljon tukevammat ja näyttää siltä kuin penkki olisi samaa sarjaa.
Laitoin ripauksen vaaleanpunaistakin tuonne, kun en jaksanut ruveta uusia salusiineja ompelemaan (suunnitteilla kyllä on toisenlaiset, nuo kävisivät kesäksi).

Eilen tuijottelin telkkaria koko päivän ja melkein koko ajan oli Liv auki. Sieltä tuli joku ohjelma, jossa laitettiin vaatekaappi ja tän yhden laulajan vaatevarasto uusiksi. Siitä intoutuneena rupesin järjestelemään omia vaatteitani makkarin kaappiin ja samalla tuli puoli jätesäkillistä poisheitettävää :) En tiedä, oliko siinä mitään järkeä siirrellä vaatteita paikasta A paikkaan B... Nyt kylläkin kaikki on samassa huoneessa, kun ne ennen oli vaatehuoneessa ja askarteluhuoneen lipaston laatikossa.

Yleensä, kun olen katsonut Sillä siisti - ohjelmaa, on siivouskärpänen iskenyt ja siltä istumalta on pitänyt käydä siivoamaan tai jos olen katsonut jotain sisustusohjelmaa, olen käynyt heti vaihtamaan järjestystä.
No, eilen sain sitten idean. Keittiöstä kun otettiin se yläkaappi pois, sen voisi laittaa askarteluhuoneen seinälle ilman ovia. Niinkuin hyllyköksi. Siellä voisi säilyttää vaikka mitä...
Miehelle en kyllä ole muistanut sanoa mitään. Kannattaisi varmaan sanoa, hänhän nuo miun päähänpistot yleensä sitten toteuttaa tai auttaa toteutuksessa. Paitsi joskus saan kyllä tehdä ihan itse...

Ainiin, kiitos kivoista kommenteista kaikille! Itsekin yritän taas kunnostautua kommentoinnissa eri blogeissa, mutta päivityslistalla on n.100, joten ihan kaikkiin en ehdi kommentoida :)
Taidankin lähteä blogikierrokselle ja syömään. Heippa!

3 kommenttia:

Anne-Mari kirjoitti...

Kauan olen vain ihastellut, mutta nyt täytyy vähän kommentoida.
Ihanan kodikas keittiö, ihan minun tyyliäni. Kiitos sisustusvinkeistä! (tulevaa omaa kotia ajatellen ;)

Zzz kirjoitti...

Television katselu voipi olla joskus inspiroivaakin..

Miehille ei kannata kaikkia ideoita ainakaan heti hökäistä :), jos vähän johdattelee sinne päin, niin keksivät ne välillä itsekin :D.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos Anne-Mari, kiva kun kommentoit :)
Neferi: joissain asioissa olen huomannut tuon ja jotkut asiat ovat vieneet jopa vuosia läpimenoon :)