maanantai 9. elokuuta 2010

Elokuu alkaa olla jo aika pitkällä, syksy tekee tuloaan. Aavistus syksyn tuntua on jo ilmassa, tuulee ja tuoksuu, kuten syksyllä. Ehkä miekin alan pikkuhiljaa heräämään pitkästä horteesta ja alankin. Ihan erilainen olotila kuin muutama päivä sitten ja jopa eilen. Lämpöä vieläkin löytyy 25 astetta, mutta se on normaalia kesää ja lämpöä meille.
Torstaina alkaa nuoremman likan koulu, kolme vuotta ja sitten hänellä on ammatti :) Ei ole pieniä lapsia meillä enää, ainoastaan nuo kaksi pientä karvalasta :) Vaikka ihmisten iässä nekin on jo aikuisia.
En tiedä, lukeeko tätä enää kukaan, mutta kirjoitanpahan tämän itselleni muistiin, jos ei muuta.
Enää yksi päivä töitä ja sitten on kaksi vapaata. 2,5 viikkoa sitten on viimeksi ollut kaksi peräkkäistä. Ja kohta loma...
Tämä söpöläinen jäi näyttämättä niistä Kodin1 ostoksista. Siellä oli tosiaan kaikkea ihanaa...

3 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Niin ne meidän lapsoset kasvaa, meidän nuorin alkaa lukion. Kodin ykköseen tekis mieleni minunkin :)

Mari kirjoitti...

Täällä oli eilen illalla oikein kunnon ukkosmyräkkä! Melko iso puukin on kaatunut tuolla noin 300 metrin päässä meidän talosta - ihan juuriaan myöten!

Vaan tänään onkin ollut sitten mukavaa, kun on ollut viileämpää. Eilen oli jotain niin HIRVEÄÄ, kun oli niin seisova ja hiostava ilma. Voi kuinka inhoankaan sitä. Tällainen mukava ilma kuin mitä tänään on ollut, on mieleeni :)

Syrenia kirjoitti...

Voi kun miullakin ois lomaa vielä... Eilisen päivän jälkeen ois aika tarpeen! Oli kyl mukava ajella eilen töissä, kun ei ollu nii pirun kuuma! :) Nii-i... E on jo iso tyttö... Sniif. ;)