lauantai 7. elokuuta 2010

Ötökkä

Kirsikoilla on jo uusi tehtävä, kissojen leluna :) Nasu aikansa taisteli laukun kanssa ja repi ne irti ja sen koommin en ole niitä nähnytkään :) eikä se kerro, minne se on laittanut ne. Vaikka olen monta kertaa kysynyt :)
Nyt yhtenä iltana sain yhden pikkuötökän valmiiksi, jee! Sekin on saavutus :) En voi kuin ihmetellä, miten joku osaa! Ohjeestahan näitä on helppo tehdä, mutta se, joka ensimmäisen tekee ja vielä ohjeen muille, on nero!
Samaisesta kirjasta: Lesley Stanfield, Anna kaikkien kukkien kukkia: Leppäkerttu.
Oli todella vaikea ottaa kuvia jostain syystä. Eka kuvassa värit ovat kohdillaan, toka kuvassa erottaa paremmin, miten se on tehty.

On miulla keskeneräisiä neulomuksia, virkkauksia ja ideoita hautumassa. Mutta en vaan saa valmista, enkä kaikkia ideoita toteutusasteelle.
Tämäkin viikonloppu menee töissä iltavuorossa, joten aikaakaan käsitöille ei ole.
Ja saatiin muuten sohvakin olkkariin, se mummon vanha. Voisi joskus ottaa kuvia ja näyttää, muutenkin on olkkarissa ja makkarissa muutosta, mutta se toteutus...
Ja tiedättekö! Miulle tuli vierotusoireita, kun poistin olkkarista vaaleanpunaisen värin! Eilen illalla oli pakko laittaa takaisin ja heti tuli parempi olo :) En vaan voi elää ilman vaaleanpunaista! Keittiö ei riitä näköjään, eikä makkari :)
Joskus monta vuotta sitten sain lahjaksi ennustajalla käynnin. Mieleeni jäi, kun hän sanoi, että vaaleanpunainen on hoivaajan/hoitajan väri. Hoitaja tarvitsee vaaleanpunaista jaksaakseen hoitaa muita. Vaaleanpunainen antaa voimaa. Siitäkö se sitten johtuu, että tulee vierotusoireita ja masentaa?
Sanoi hän kyllä senkin, että miun pitäisi käyttää keltaista, se on älyllisyyden väri ja älyä pitäisi ruokkia. En kyllä keltaisesta oikein tykkää... vaatteissa ripauksena ehkä.
Pitänee vissiin valmistautua töihin (henkinen valmistautuminen alkaa jo nyt) :)
Mukavaa viikonloppua teille!

Ei kommentteja: