keskiviikko 11. elokuuta 2010

Askarteluja

Iltani iloksi rupesin askartelemaan. Ensin tuli idea, sitten vasta rupesin miettimään, mistä saisin lasipurkkeja. Meillä kun ei niitä ole juurikaan osteltu. Lopulta löysin kolme.

Etummainen on tavallinen kurkkupurkki, iso Things-purkki kirpputorilta ja toinen iso mummolta peritty.
Pitsit ostettu kirpputorilta, etiketit tulostettu netin syövereistä ja tekstit laitettu itse. Decoupage lakalla kiinnitin etiketit, pitsit vain pujotettu ja päistä ommeltu.
Mummon purkissa on sisällä piparkakkumuotit, niitä on ehdottomasti ostettava lisää :)
Kirppispurkissa muffini- ja karkkivuokia, niitäkin on saatava lisää, nätimpiä :)
Kurkkupurkissa Ikean pitkät pussinsulkijat.

Erittäin epäkäytännöllinen baaritiski, johon on kokeiltu vaikka mitä säilytettäviä. Yleensä oikea törkyläjä. Nyt laitoin vedenkeittimen ja leivänpaahtimen kaappiin, josta ne on helppo tarvittaessa ottaa käyttöön.
Tuosta ei voi tuota rumaa listaa ottaa pois, saattaa koko kaappi romahtaa... Ja taas rumat kaapin reunukset pistää silmään ja muistuu mieleen, että ne pitäisi maalata... Edit: unohdin mainita, että Ikean veitsitukin maalasin valkoiseksi, siksi se on ilman veitsiä. Alunperin oli puunvärinen.

Piirakkavuokakin sai uuden ilmeen. Kuva tulostettu blogista: The graphics Fairy. Vuoka meni entiselle paikalleen sinisen kaapin tasolle.
Kirjoja olen selaillut innokkaasti. Kirppiskirjasta sain hurjasti inspiraatioita, ihana kirja. Anu Harkin kirja oli pettymys. Ei yhtään mitään ideoita tullut mieleen...

6 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Voi kuinka kauniita tuli lasipurkeista...täytyypä minunkin laittaa piparkakkumuotit lasipurkkiin:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

TeSa kirjoitti...

Lasipurkeista tuli tosi hienot. Keittiö uudistuu kauniisti.

Mari kirjoitti...

Ihanasti olet koristellut nuo purnukat! Tykkään kovasti! :)

Minullakin on käynyt viime aikoina mielessä, että yrittäisin saada joihinkin lasipurkkeihin vähän askartelemalla uutta näköä.

Juuri jokin aika sitten näin jonkun blogissa ihanasti koristeltuja pikku vauvanruokapurkkeja! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Congratulations on possessing certainly considered one of probably the most sophisticated blogs Ive arrive throughout in some time! Its just amazing how a lot you’ll be capable of consider away from a thing mainly simply due to how visually gorgeous it is. Youve place collectively a terrific blog site space –great graphics, movies, layout. This is definitely a must-see web site!