maanantai 30. elokuuta 2010

Tunnustus

Blogeissa on kierrellyt tämä tunnustus ja nyt miekin sen sain :) Kiitos Palagalle siitä!

Tunnustus tulee jakaa seitsemälle eri blogille eteenpäin.

Tunnustukseen kuuluu 7. syvääluotaavaa asiaa myös itsestäni.

Kyllä olikin vaikea keksiä paljastettavia asioita.


1. Olen pohjimmiltani ujo. Niin oikeassa elämässä, kuten myös virtuaalisessa maailmassa. Täällä ehkä vielä  enemmänkin, kun aina mietin, mitä uskallan kirjoittaa, etten paljasta liikaa itsestäni tai läheisistäni.


2. Olen hyvä käyttämään teknisiä vempaimia. Mitä tahansa. Esim. töissä olen "korjannut" telkkareita ja säästänyt ihmisiltä rahaa, ettei heidän ole tarvinnut telkkarikorjaajaa kutsua. Osaan käyttää kaikkia telkkareita, musiikkisoittimia, ihan mitä tahansa laitteita tuosta noin vaan. Entistä digiboksiamme osasin käyttää paremmin kuin mies ja opetin iskänkin tyhjentämään tallennetut ohjelmat heidän boksistaan. Lentävä lause esim. töissä onkin: Kysy Sirulta, kyllä Siru tietää. Tietokoneita olen itse opetellut käyttämään. Mieskin välillä kysyy neuvoa, vaikka itse työskenteleekin tietokonealalla :)


3. Tämä oli pakko laittaa tähän! Olen päässyt eroon koirapelostani Cesar Millanin avulla, eli Koirakuiskaajaa katsomalla! Se on miun lemppariohjelma, harvoin vain tulee katsottua, kun tulee miten sattuu Avalta ja Liviltä.


4. Olen erittäin lyhytjänteinen. Innostun uusista asioista tai ylipäänsä jostain asiasta, mutta mielenkiinto lopahtaa tosi nopeasti. Siksi onkin suoranainen ihme, että olen pitänyt blogia kohta kolme vuotta (Loka- Huhtikuu Vuodatuksessa 2007, Huhtikuusta -08 alkaen täällä). Olenhan mie monta kertaa meinannut lopettaa, mutta aina saanut uuden kimmokkeen jostain. Suurin kimmoke jatkamiseen on se, että te lukijat kommentoitte. Yksikin piristää :) Ja nythän on helppoa, kun voi laittaa tähtiluokituksen tai kiinnostavuuden, mutta olisihan se kiva, jos kommentoisittekin. Mutta ei ole pakko :)


5. Miulla on sellainen tapa, että jos joku kohtelee miuta huonosti, selittelen sen parhain päin. Etsin syitä käytöksen takaa. Eräs ihminen joskus sanoi, että se on paha tapa. Ei kaikilla aina syitä ole, jotkut vain ovat ilkeitä. Nyt alan päästä eroon siitä tavasta. Ja olen hoksannut, että miut on hylätty murheitteni keskelle yksin. Ne, joita luulin ystävikseni, ei niitä olekaan. Yllättäviltä tahoilta on tullut tukea, ystäviltä ei. Paitsi yhdeltä.


6. Olen aivan kuin äitini. Monessakin asiassa ja siskoni on kuten isäni. Äidin kanssa mietittiin tuota asiaa joskus :) Esim. osaan mitä vaan. Keskinkertaisesti. Mitään en osaa loistavasti, vaan kaikkea vähän. Eräs asiakas sanoi miuta kerran Yleismiesjantuseksi. Vai oisko parempi YleisNaisjantunen :) Haluaisin elättää itseni käsitöillä, mutta osaan vain keskinkertaisesti neuloa, virkata ja ommella. Ei keskinkertaisuudella ketään elätetä :) Tai haluaisin osata maalata upeita tauluja ja olla kuuluisa taiteilija. Tai kirjailija. Täytyy tyytyä nykyiseen ammattiin :) Siskoni osaakin sitten paremmin piirtää ja laulaa, kuten isukki ;)


7. Tämä ei sitten liitykään mihinkään mitenkään :) Rakastan kauhu - ja trillerielokuvia! Parapsykologista kauhua ja psykologista trilleriä ei voita mikään, paitsi ehkä joku riemukkaan hauska komedia. Tykkään pelkäämisestä elokuvia katsellen, kun tiedän, ettei se ole totta. Ja elokuvien aiheuttama jännitys riittää miulle, kunhan elämä on rauhallista ja levollista. Muuta jännitystä en kaipaa.


Tulipas pitkät sepustukset! Sellainenkin mie olen, jaarittelija :) 
Toivottavasti jaksoit loppuun saakka lukea. Eteenpäin laittoa pitää vielä miettiä, kun tuntuu, että kaikki ovat tämän jo saaneet.

2 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Tätä oli kiva lukea ja olisi kiva tutustua sinuun livenäkin!

Eva-Liisa kirjoitti...

Olipa kiva lukea 7 asiaa sinusta. Ja tuo kommentointi kyllä auttaa siihen,e ttä blogia on ihana pitää.