torstai 26. elokuuta 2010

Nasu, keittiö ja muuta pölinää

Ihan ensiksi kiitos kommenteista, oli mukava lukea niitä :) Samoin oli mukava palata Tuulenpesään, ihan kuin kotiin olisi tullut pieneltä matkalta. Matkanteko on kivaa, mutta kotiinkin on kiva palata.
Tämä viikko on mennyt tosi nopeasti. Hyvä, että mukana on pysynyt :) Johtuneeko siitä, että loma häämöttää? Eilen kävi serkku poikansa kanssa kylässä pitkästä aikaa ja se piristi eloa ja oloa todella. Ollaan serkkuni kanssa oltu hyviä kavereita pienestä pitäen. Asuttiin melkein viereisissä taloissa ja meillä on vain vuosi ikäeroa. Muistan aina etenkin Joulut, kun omissa kodeissa oli lahjat jaettu, mentiin heille kahville ja serkun kanssa leikittiin uusilla leluilla. Kävimme myös iskän toisen veljen perheessä, jotka asuivat meidän vieressämme. Se oli joka Jouluinen traditio, ihana sellainen. Joo, miullakin alkaa Joulu olla mielessä :) Olen lueskellut jouluisia blogeja nääs :) Tänä vuonna on miulla Joulu lomaa, jee! 

No joo, tähän päivään paluu. Tänään on satanut vettä välillä ja nytkin rupesi kaatamalla satamaan. Kyllä mie nautin päivällä kastumisesta, en kaivanut edes sateenvarjoa esille. Ja alan pikkuhiljaa palailla elävien kirjoihin sieltä syvältä lamaannuksesta. Ihanaa, kun on kylmää!
Keittiöstä räpsin kuvia äsken ja tottahan se piti ahkerasta pikkuapulaisestakin ottaa pari kuvaa :) Käytiin kaupassa ja Nasu rakastaa kassien tyhjentämistä näin paljon:
Pieniä muutoksia keittiössä on tapahtunut, lisää purkkeja vain olisi saatava... Pikkuhiljaa hyvä tulee. Viimekertaiset kirppispurkit on jo ahkerassa käytössä, ei pelkästään koristeina.

Kaapin verho on likainen ja odottaa pesua, ensi viikon hommeleita...

Tämäkin hylly on hieman muuttunut, kuvia vain ei ole aiemmin tullut otettua.

Googlen kuvatila alkaa täyttyä, ei varmaan kovin montaa kuvaa enää mahdu. Pitää kokeilla tilipäivänä kuvatilan ostoa.
Suunniteltiin serkun kanssa, että kävisimme ensi viikolla pesemässä viimeiset matot. Toivottavasti säät sallivat, eikä ihan kaatamalla sataisi joka päivä. Loput marjatkin pitäisi kerätä ja keittää mehuksi... En vaan ole jaksanut aiemmin.
Enää yksi päivä....

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Todella kauniita keittiökuvia! Myös minä nautin syksystä täysillä!
Hyvää viikonloppua!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos samoin :)