tiistai 31. elokuuta 2010

Pientä touhua ja Shabby Chic:iä

Kiva, kun miun tunnustukset/paljastukset olivat kiinnostaneet ihmisiä :)
Siihen yhteen paljastukseen palatakseni täytyy korjata sen verran, että en mie ihan kaikessa keskinkertainen ole sittenkään. Mie osaan leipoa tosi hyvää pullaa! Voin jopa itse kehua tässä kohtaa itseäni :)
Tänään nimittäin leivoin pitkästä aikaa, moneen kuukauteen, pullaa ja oli hyvää :) Päivän kohokohta oli, kun keitin kahvit ja söin peräti kaksi :)
Nyt on kaalilaatikko uunissa ja mankeloidakin pitäisi. Ainakin vähän.
Eilen tein sen, mitä olen suunnitellut jo monta kuukautta. Siis olen suunnitellut ompelevani joihinkin tyynynpäällisin jotkut pitsit. Nyt sattui sopivasti, että sain äidiltä keväällä (hänen ompelemat) punaiset pellavatyynynpäälliset ja kun kesällä tein pari vaaleanpunaista pitsiliinaa, tuli sopivat parit yhdistettäväksi.
Ja sitten sitä Shabby Chiciä.
Tilasin Jotexilta tavaraa Shabby Chic - osastolta. Kuvat on vähän huonoja, meinasin ottaa parempia, mutta likka on taas vienyt kameran, mrrrr!



Ajatuskin katkesi tässä välillä, kun kuvien lataus kesti ikuisuuden ja siinä välissä kerkesin jo tiskata, kerätä ja viikata pyykit ym. Mutta nyt mankeloimaan.

3 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Ihania tilauksia:)Nuo tyynyt tulivat tosi kauniit, liinat niissä sopivat, kuin "nenä päähän"<3

Miia kirjoitti...

Voi kun nättejä tyynyjä tuli! Ja kaikkee kivaa oot ostanut jotexilta :) Nyt se sisustuskuume taas iskee kun syksy koittaa..

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)