lauantai 28. elokuuta 2010

Lauantaina

Aamulla heräsin kymmeneltä! Taisi tulla ennätys pitkään aikaan, yleensä jo puoli kymmenen on paljon miulle. Taisi olla vähän univelkaa. Nytkin kyllä voisin käydä vaikka päikkäreille, muttei passaa käydä tai ei yöllä nuku.
Kävimme pikkasen törsäämässä rahaa, lankaan. Ostin uutta Puroa, kun lupasin tehdä vanhemmalle likalle yhden jutun. Mie en oikein tykkää noista uusista väreistä, viime talven Ruska oli ihana, miun suosikki ja voisin tehdä siitä vieläkin kaikkea mahdollista. Vaan nyt on uudet värit ja tuskin niistä teen itselle yhtään mitään.
Äskettäin vähän vaihtelin olkkariin värejä, tyynynpäällisiä ja peittoja. Nyt ei voi kuvia ottaa, kun mies nukkuu toisella sohvalla :)
Illalla oli tarkoitus lähteä katsomaan Sataman valot- tapahtumaa, mutta saattaa jäädä käymättä. Täällä on satanut koko päivän vettä ja varmaan jatkuu illallakin. Taidankin laittaa kohta saunan lämpiämään ja nauttia olohuoneen syystunnelmasta.
Tässä pieni pala makkarin uutta tunnelmaa:
Tapetti on hurjannäköinen, mutta on miehen "projektilistalla" :)
Ihanaa, että on loma! Tuntui omituiselta aamulla, ettei tarvinnut lähteä töihin. Siellähän mie olen viettänyt viimeiset neljä viikonloppua. Pitäisi varmaan käydä neulomaan, että voisin joskus esitellä käsitöitäkin täällä...

4 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Teillä on kyllä kaunis makkari. Tuo piironki ja yläpuolella oleva peili sopii niin hyvin yksiin.

MaMMeli kirjoitti...

Ihana kuva makkarista! Mukavaa, että olet saanut levättyä <3

Sude kirjoitti...

Oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa sinulle. Kiva peili tuossa seinällä, eikä tapettikaan näytä ollenkaan hurjalta ainakaan kuvassa.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Sude: valitsin kuvan, josta se tapetti ei kovin selvästi näy :) Siinä on repeämiä ja tummentumia tosi paljon.