sunnuntai 29. elokuuta 2010

Ihana syys

Aamulla oli ihan pakko ottaa kuva, kun olin blogikierroksella. Nasu teki nimittäin historiaa. Se tuli kerjäämään hellyyttä ja hyppäsi syliin. Ja lopulta asettui koneen päälle ja kierros oli pakko keskeyttää, kun sitä piti rapsutella :) Onneksi kerrankin kamera oli äärellä.
Tänään olen päivän mittaan silitellyt verhoja, vaihdellut tekstiilejä, lisäillyt kynttilöitä ja sitten tuli ihan pakottava tarve leipoa jotain. Tein mustikkapiirakan ja kahvit juotiin kynttilän valossa. Piirakka vähän hajosi leikatessa, mutta mahtavan hyvää oli! Ylioppilasjuhlien jälkeen en ole leiponut mitään, kun sain yliannostuksen :)
Olkkariin laitoin pitsiverhojen kaveriksi mummovainaan vaaleanpunaiset ihan kokeilumielessä. Jos en jaksa katsella, laitan ruskeat ja vaaleat paneliverhot. Jos jaksan, paneliverhot tulee keskitalveksi. Matto vielä pitäisi vaihtaa, mutta ensin täytyy pestä lattiat.
Tuo irtopäällinen jotenkin roikkuu, ei ihan napakasti asetu. Noita miulla onkin neljä vaaleaa ja kaksi ruskeaa (väärä ruskea väri), joten voi vaihdella. Joskus vanhojen sohvien aikaan tuli hankittua niitä. Luultavasti sydäntalven ajaksi vaihdan metalli(?)sohvan (vai miten se sanotaan) isojen tyynyjen päälle punaiset päälliset ja punainen lisääntyy Jouluksi, mutta nyt riittää pienet punaiset pilkahdukset.
Taulujen paikkoja vaihdoin ja Ikean sievä kukkataulu pääsi tuonne nurkkaan telkkarin viereen. Jep, kohta on taas seinät täynnä reikiä...
Julian lempparipaikka, kuten myös Nasun. Vaan voisipa joku luulla Juliaa tyynyksi... :)
Mie sitten RAkaSTan syksyä! Ulkona on ihanan kylmä ja sisällä lämmintä ja tunnelmallista.
Kohta pitäisi lähteä lenkille ja haukkaamaan raitista ilmaa.
Mukavaa alkavaa viikkoa, jos en täällä käy alkuviikosta!

3 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Teillä on ihana kissa. minullakin oli viimeisin joskus -90 luvun alussa vielä.

Teillä on niin kodista!!tykkään tosi paljon sisustuksestasi.

Palaga kirjoitti...

Kotisi näyttää tosi viihtyisältä ja tunnelmalliselta.

Sinulle on tunnustus blogissani

Miia kirjoitti...

Ihanan näköset noi vaaleanpunaiset verhot, sopii tosi hyvin :) Ei oikeen meinaa enää jaksaa kommentoida kellekään mitään, kun mulla takkuaa toi visuaalisen vahvistuksen näkyminen.. Nytkin näkyy vaan punainen X siinä ja pitää ensin painaa entteriä, odottaa, että tulee "väärä visuaalinen vahvistus"-teksti ja sitten vasta se tulee näkyville. Ärsyttävää..