keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kirjastokeikkaa pukkasi taasen

Kiitos voimasanoistanne edelliseen postaukseen :) Iskä kertoi, että äiti oli piristynyt sairaalassa, lisähappea saatuaan. No, tätä tämä tulee olemaan jatkossa, sairaalassa, kotona, sairaalassa...

Tänään meinasin viettää lököpäivän, etten olisi pukenut päällekään. Olisin vain löhöillyt ja lukenut, tehnyt käsitöitä ym.
Mutta kirjastoon oli pakko lähteä, olin varannut yhden kirjan ja se piti tänään viimeistään hakea. Ja ruoka on tehtävä, pyykit pestävä, äitiä käytävä katsomassa.... pidän huomenna lököpäivän ja teen tänään kaikki rästit pois kahden päivän ruokineen :)
Ja tämä on se kirja, jonka takia lepäämiset siirtyy huomiseen:
Lisäksi löysin inspiraatioita käsitöihin:
Sekä sisustamiseen:
Kauniita kirjoja, toivottavasti ovat myös hyviä :)
Todella vaikea on löytää kunnollisia pitsinvirkkauskirjoja. Tuntuu, että kaikki on ruutuvirkkausta, josta en tykkää yhtään. Se on koko ajan samaa ja tuntuu, että työ ei edisty yhtään. Miusta on ihana virkata pyöreitä pitsiliinoja, joissa on sata kertaa enemmän haastetta kuin ruutuvirkkauksessa. Jep, mie suorastaan rakastan nykyään pitsin virkkausta =) oonkohan mie tulossa vanhaksi? Ei puutu kuin keinutuoli, jossa niitä virkata (keinutuolista olen haaveillutkin jo monta vuotta).
Tuosta Anu Harkin kirjasta toivon, että se on parempi kuin se tuunauskirja. Siinä ei ollut mitään uutta ja inspiraatiota antavaa. Noihin muihin luotan, että saan niistä jotain irti :)
Ja hyvistä luettavista kirjoista saa antaa vinkkejä! Ja hyvistä kirjailijoista, alkaa omat suosikit olla luettu.
Tuo Oman elämän puikoissa tuli vastaan jossain blogissa ja heti varasin, kun näin.

Ei kommentteja: