tiistai 9. lokakuuta 2012

Journalointia

Mie taas harrastin journalointia. Kunhan vaan käyttelin sabluunoita, maaleja ja kaikenlaista, mitä löysin. Ja huomasin, että kaikki miun sivut on samanlaisia, värit vaan muuttuu. Eikä nekään aina niin hirveästi. Aika tylsiä. Kaikkea lätkitty ympäri sivua ilman minkäänlaista jäsentelyä ja nuo tytön naamatkin on kaikki samanlaisia. Pyh.
Tosi luovaa.. Pitäisi keksiä jotain uutta.

Muuten täällä ei tapahdukaan taas yhtään mitään. Loma loppui ja töitä paiskitaan. Eilen tulostin viimeisillä musteen rippeillä muutaman sivun journaling kortteja - tosi mielenkiintoista :o ja leikkelin niitä. Ja tosi luovaa sekin... kun ei oikein muuta taas jaksa. Aamuisin väsyttää ihan hirveästi, kun kello soi puoli kuusi. Tekisi mieleni kääntää vaan kylkeä ja jatkaa talviunta koko talven.
Tänä vuonna ei sitten Joulustakaan ole mitään iloa, kun laitettiin toivomuksia listaan, laitoin itseni aattona iltavuoroon. Ei sillä, että sitä jotenkin mahottomasti toivoisin, vaan siksi, että nyt se on miun vuoro. Viime Jouluna olin lomalla ja sitä edellisenä sairaslomalla. Joten se on oikeus ja kohtuus, että miekin olen välillä illassa.

Eilen ei huvittanut edes käydä blogeja kurkkimassa ja se tietää sitten sitä, että tänään on melkein 300 päivitystä. Joten älkää ihmetelkö, jos en kommentoi :o)
Nyt mie lähden blogikierrokselle, moikka!

8 kommenttia:

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

Olenko käsittänyt tuon jouraloinnin oikein eli tehdään tuollaisia kuvia kertomalla päivän tapahtumia siis niinkuin päiväkirja?
Koulussa on yksi taulu tehty tuolla tapaa tai nuita ympyröitä.

Sirutuuli kirjoitti...

Siihen voi kirjoittaa mitä haluaa, päivän tapahtumia, laulun sanoja, runoja, mietelauseita, mitä tahansa, mitä mielessä pyörii. Tai ei välttämättä mitään. Siinä piirretään, maalataan, leikataan ja liimataan. Eikä välttämättä tarvii piirtää tai maalata, voi pelkästään leikata ja liimata, vaikkapa lehdistä kuvia. Art journalingissa ei ole mitään sääntöjä ja jokainen voi tehdä omanlaisensa.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Noin aattelin minäkin, aamulla, kun sängystä ylös vääntäydyin....voisin vain nukkua, nukkua ja nukkua...:)

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Ihanaa journalointia!
Kiva, kun suomenkieleen putkahtelee uusia sanoja jatkuvasti.

Sinä oletkin solidaarinen, mitä kaikki eivät todellakaan ole.

Sirutuuli kirjoitti...

Ja nytkään ei mikään oikein innosta, paitsi voisin mennä nukkumaan :o)

Sirutuuli kirjoitti...

Journalointi kuulostaa enempi suomalaiselta kuin journaling :)
Niinpä, täytyy ajatella muitakin. Etenkin niitä, joilla on pieniä lapsia tai lapsenlapsia. Ja muutenkin miun mielestä asioissa, ikävissäkin, täytyy vuorotella. Etenkin niissä ikävissä.

Paula kirjoitti...

No mutta ainakin olet löytänyt oman journaling-tyylisi! Toki jos kyllästyttää, niin pitää sit tyyliä vaihtaa. Itse olen kerännyt journal-ideoita pinterestiin tauluksi http://pinterest.com/paulaee/journal-ideas/ mutta saapa nähdä milloin niitä kaikkia ehtii toteuttamaan :)

Sirutuuli kirjoitti...

Miullakin on pinterestissä journaling ideoita kerättynä. Nyt haluaisin kokeilla enemmän skräppäystyylistä journalointia. Mutten oikein osaa, kun tuntuu, ettei tuo skräppäys oikein ole hallussa.