maanantai 22. lokakuuta 2012

Uudet lamput

Niinhän siinä sitten kävi, että mie sain ne lamput Ikeasta, joista aiemmin Ikea-haasteessa mainitsin. Sisko toi ne, kun kävi täällä :) Kiitos siskolle :)
 On ne hienot ja sopii meille paljon paremmin kuin entiset kristallikruunut. Sitäpaitsi nämä vievät vähemmän lamppuja ja sähköä. Entisissä sai jatkuvasti olla vaihtamassa lamppuja, kun niitä oli viisi yhdessä lampussa -> 10 yhteensä!
 Näistä tulee lempeän pehmeä valo, kun entisissä oli järkyttävän kirkas.
 Vähän ne joutuvat korkealla keikkumaan (tai siltä näyttää), kun meillä on niin matalat huoneet, että jopa mie kaikkine 156 sentteineni isken niihin jatkuvasti pääni. Nämä eivät kyllä satu päähän osuessaan, kuten entiset.

Tässä melkein suoraan paketista otettuna:
Ensimmäisen olin jo kasannut ja tähänkin liittänyt nuo kaaret. Alussa oli vain kaksi erilaista rengasta ja siihen piti palapeli rakentaa. Eli jokaikinen muovilärpäke on itse kiinnitetty :)
Ympäri mennään, yhteen tullaan. Ensimmäisessä omassa kodissa miulla oli yksi tälläinen keltainen suoraan 70-luvulta. Nyt miulla on näitä kaksi. Tai siis meillä.

Eilen iltasella teki mieli näpertää jotain töiden jälkeen ja mie tein sitten näitä:
Näille on käyttötarkoitus mietittynä ja ne tulette näkemään sitten, kun aika on.
Nytkin on eräänlaisia ideoita päässä ja varmaan kohta käyn väkertämään. Tänään vietän vapaapäivää, huomenna iltaan ja muutama aamu ja sitten viikonloppu vapaa :)
Jos noinniinkuin kiinnostaa :)
Kiitos muutamille uskollisille ystäville kommenteista! Miulta ne lukijat karisee, ei vissiin askartelut kiinnosta. Onneksi uskollisimmat pysyvät ja jaksavat kommentoidakin. Mie itse olen siinä hommassa ihan liian laiska. Aika vähän tulee nykyään kenellekään kommentoitua, kun useimmiten käyn blogin lukulistankin ihan pikaisesti läpi, että jää aikaa askarteluille. Tuntuu, ettei nykyään ehdi mitään tekemään, kun aika painelee niin hurjaa vauhtia eteenpäin.
Ensi viikonloppu taitaa olla taas kellojen siirtämisaikaa ja saadaan yksi tunti lisää päivään. Tai siltä se tuntuu.
Nyt mie toivottelen teille mukavaa tulevaa viikkoa ja käyn mietiskelemään, mitä seuraavaksi tekisin.
Moikka!

11 kommenttia:

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Tuo on ihana lamppu. Siinä on nostalgiaa.
Samanlainen on ollut minulla olkkarissa, nyt se on makkarissa:)

Sussi kirjoitti...

Lamput sopivat sinne todella hyvin!

Aseman laidalla kirjoitti...

Voi, miten tulee lapsuus mieleen noista lampuista *huoh* Porukoilla on vieläkin keltainen (YAKS) versio viriteltynä katossa ;D Nuo valkoiset ovat ehdottomasti paremmat!!

Kyllä mä jaksan vain ihmetellä sun kärsivällisyyttä noissa kauniissa askarteluissasi ♥ Omat tekeleet 5 min sisään on ok, enempää aikaa en jaksaisi kuluttaa (pakko vain joskus odottaa liiman kuivumista kauemmin *hih*

Ihania ovat, Sirutuuli!!

Sirutuuli kirjoitti...

Mie kyllä tykkään myös näistä :)

Sirutuuli kirjoitti...

Sopivat paremmin kuin entiset, jotka oli liian koristeelliset meille.

Sirutuuli kirjoitti...

Joo, ei se keltainen kovin hieno ole :)
Keltainen on jotenkin outo väri sisustuksessa, ehkä siksi, että 70-luvulla sitä oli niin paljon :)
Mie kun käyn askartelemaan, en edes huomaa ajan kulumista ja joskus sitä liiman ja maalin kuivumista mie nopeutan hiusten kuivaajalla :)
Kiitos!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kauniit lamput!
Nuo Ikean tavarathan pakkaavat olemaan tuollaisia palapelejä...:)

Saga kirjoitti...

Teillä on ollut oiekin askarteluiltamat lamppujen kanssa..... ;O) hienosti olet ne saanut kasaan. Minäkin täällä vielä "pihisen", harvoin vaan ehtii kommentoida, kun ei oikein ole omaa blogiakaan ehtinyt päivittää....vähän hullunmyllyä tämä elämä nykyisellään, niin paljon kaikkea... Ainakin minä käyn edelleenkin.... ;O)

Sirutuuli kirjoitti...

Niin ne tuppaa olemaan :)

Sirutuuli kirjoitti...

Ei siinä kauaa nokka tuhissut, kun nuo oli kasassa :) Luulin, että menee kauemminkin.
Kiitos, että käyt :)

Hilkka kirjoitti...

Upeat valaisimet:) Laiskasti olen minäkin täällä käynyt, täytyy parantaa tapani. Muuten itse vaihdoin kaikki lamput led-lamppuihin, sairaan kalliita ostettaessa mutta sähköliikkeen myyjä vakuutti niiden kestävän 20v...ja humps sähkölasku putosi heti 20e/kk. Se huono puoli noissa led-lampuissa on että käsityöihmiselle huono valo, pakko olla jokin lisäsysteemi iltasella:(