maanantai 15. lokakuuta 2012

Tervehdys!

Se olisi sitten viikonloppu lusittu töissä ja tämä aamu samaten. Jotenkin tuntuu kuin olisi ollut jossain toisessa ulottuvuudessa, kun on kaksi iltavuoroa peräkkäin. Oma elämä on noin niinkuin jäissä sen aikaa. Ei miulla kovin kummallista asiaa ole, kunhan vain halusin tulla moikkaamaan.
Tein äsken Paperinauhaan iiiison tilauksen, mukana myös vanhemman likan tilaus (joka myöskin on innostunut askarteluista). Ostettiin myös mustetta tulostimeen ja tulostettavaa onkin kertynyt taas kiitettävästi :) Kivaa siis tiedossa kohta, kunhan mies vaihtaa patruunat.
Jotenkin miun mielestä noiden tulostettujen kuvien leikkaaminen ja järjestely on ihan yhtä kivaa kuin ostettujen askartelutavaroiden järjestely.
Tänään on ollut ihan järkyttävän kylmä päivä ja miulla ihan liian vähän vaatetta päällä. Kauppareissuille älysin laittaa kevyen toppatakin ja johan oli elämä helpompaa.
Tänään käytiin pitkästä aikaa Prismassa kaupassa ja olin ihan ihmeissäni. Aivan kuin olisi toiseen ja isompaan kaupunkiin tullut. Niin oli paljon ulkomaalaisia, tummia ja mustia sekä vähemmän tummia ihmisiä ja kieliä vaikka minkälaisia. Aivan kuin maalainen olisi tullut kaupunkiin :)
Hyvä, etten suu auki hölmönä töllistellyt. Älysin sentään sen suun pitää kiinni, vaikka muuten olin varmaan aika nuijan näköinen :)
Aivan kuin en olisi ennen ulkomaalaisia nähnyt. Miusta taitaa tulla ihan mökkihöperö, kun pienet on piirit välillä koti-työpaikka-koti ja joskus myös ruokakauppa.
Että semmosta, ei mitään erikoisen tärkeää :)

 Kuvan valitsin loppujen lopuksi kissakansiosta umpimähkään. Ensin yritin kaikista kansioista valita silmät kiinni umpimähkäisen kuvan, mutta tuli niin huonoja valintoja: taustakuvio esim. blogiin ja kuntopyörä ja vanha eteisen kuva ajalta jotain. Kissojen kuvien valinta onnistuu aina. Varma valinta :)
Nyt toivottelen kaikille mukavaa alkavaa viikkoa!

7 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana kuva kisulista!
On, kuin olisi koriste siinä purkinpäällä...:)

Liisa kirjoitti...

Ihana keksipurkin vartija <3

Sussi kirjoitti...

ihana kuva:)

Minä kun käyn Helsingissä, niin töllisten aina ihan ihmeissäni ympärilleni, D! olen jotenkin tottunut omiin nurkkiin ja kuvioihin:)

Sirutuuli kirjoitti...

Niin on, mutta luulisi olevan inhottavaa istua kädensijan päällä :))

Sirutuuli kirjoitti...

Meijän pieni nallukka :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos ja Juliakin kiittää :)
No Helsingissä miun pää pyörii kuin pöllöllä, niin paljon kaikkea ihmeellistä :)

Liisa kirjoitti...

Ihana kisu <3