maanantai 29. lokakuuta 2012

Uusi viikko, uudet kujeet

Tämän viikon mie aloitan bloggaamalla, ette muuten arvaa, mihin olen tänään menossa. Iltavuoroon, taas :) kuten myös huomenna. Kuten tiedätte, kulutan aikaa näin.
Tähän kohtaan tulee samat litaniat, kuten ennenkin :)
Eilen mie tein yhden aukeaman pikkukirjaan. Kokeilin uusia juttuja.
Kokeilin uutta cup cake leimasinta, lumihiutaleita ja uusia teippejä. Tuo Smileys cup cake käärepaperi on ihan kaupasta ostettu neljän kappaleen pakkaus Cup cakeja. Säilytin kääreen, koska se oli niin söpö ja kuppikakut tosi hyviä. Sellaisia pieniä, mutta ei niitä isoja pystyisikään syömään, niin makeita ne on.
 Yritin tähän kuvaan tarkentaa niitä lumihiutaleita, kun laitoin kimaltavaa lumiefektiainetta niihin. Ei ne näy mihinkään. Mutta tuo kimaltava lumi ei näytä oikeasti yhtään lumelta, samanlaiselta näyttää kuin kimalleliima. No, nyt miulla on pikkasen isompi purkki kimalleliimaa. Ei paha sekään.
 Currently lärpäkkeen toisella puolella on isompi kirjoitustila.
Ja tätä tehdessä huomasin ajattelevani englanniksi. Vahingossa kirjoitinkin englanniksi tuohon viimeiseen kohtaan :) Samapa se, millä kielellä kirjoittelen, vaikka kiinaksi (paitsi etten mie osaa kiinaa, mut jos osaisin)
Illalla tulostelin journal kortteja ison pinon, mustavalkoisena->harmaana. Värimuste on taas loppu, ihan järkyttävää, miten vähän tuolla voi tulostaa värikuvia! Siinä sitten kortteja kansioon laittaessani katselin niitä värillisiä kortteja ja päätin tehdä itse.
Tavalliset tussit ei ole parhaat mahdolliset välineet näiden tekemiseen. Ehkä seuraavaksi kannattaa käyttää vesipuuvärejä. Keskimmäinen kortti on tehty vesiväreillä ja Punchinellan kanssa. Kolmeen korttiin käytin uusia ja yhtä vanhaa teippiä.
Tein mie eilen myös mustikkapiirakkaa (hirveästi kävi tekemään mieli jotain hyvää) ja teeleipiä. Sen siitä saa, kun miulle antaa tunnin lisäaikaa. Muutaman kerran katsoin päivän mittaan kelloa ja luulin, että ne on pysähtyneet. Aika kului ihanan hitaasti.
Mutta nyt mie käyn blogilistan kimppuun. Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

Jeepu kirjoitti...

Sä teet ihanoita juttuja! :D
Hirmusen kivan näkösiä noi kaikki viimesen kuvan kortit, tosi kivoja tuli! Ja muuteki ihana toi aukeama, kuppikakku-leimasin ja teipit ja kaikki. <3 Paitevei, toi iltavuoro-tuska o jotai niiiiii... PIIIP. Mu menee ain iltavuoroviikot iha hukkaa ku aamusi ei jaksas millää herää aikasi, ja si ei viiti tehä mitää ku ei muka ehdi ja koko aja vaa kyttää kelloo et joko pitää lähtee valuu töihi. Aamut o mielekkäämpiä, jää koko päivä aikaa touhuta omiaa ku työt ei haittaa nii suuresti vapaa-ajan viettoo! ;D

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos!
Meil ei onneks oo ku korkeintaan kaksi iltaa peräkkäin. Mut siinäki on kaks liikaa :)
Mie vaan en tykkää, ku kotona ei voi tehdä yhtään mitään ja aamu on töihin lähdön odottelua ja illalla vain tunti-pari aikaa ennen nukkumaanmenoa.

Saga kirjoitti...

oot sitten kova likka värkkäämään.... ;O) Ahkera. Toi on niin totta..värikasetit tulsotimessa loppuu aina ennen aikojaan... ja maksaakin maltaita...

Paula kirjoitti...

Noi lappuset on hienoja ja tuo keskimmäinen on mun suosikki! Hieno efekti tuli vesiväreillä.