perjantai 12. lokakuuta 2012

Taas perjantai

Ja viime perjantaina olin tähän aikaan lomalla. Nyt vapaapäivällä ja sehän tietää iltavuoroviikonloppua. Plääh...
Mie olen nyt jonkin aikaa pähkäillyt sitä art journalingia, että kaipaisin jotain uutta. Tänään sitten pengoin kaappeja ja hyllyjä ja löysin yhden vanhan kovakantisen vihon, jota olen joskus käyttänyt töissä vähän aikaa (en raaskinut käyttää kauan, kun oli niin nätti) ja sen jälkeen se on lojunut kaapissa toimettomana.
Tässäkin liimasin pari sivua aina yhteen, gessosin sivut ja tein juttuja päälle. Tämä kirja on aika pieni toiseen kirjaan verrattuna.
Tässä vielä tarkat mitat (likkojen vanhalla söpösellä viivottimella mitattuna :) )

Ja se uusi, kirjan lisäksi. Mie olen tulostanut (tulostimen viimeisillä musteen rippeillä) jonkin verran ilmaisia journaling kortteja ja kerännyt valtavat määrät koneelle odottamaan, että saisin tulostimeen lisää mustetta (maanantaina on tilipäivä :) )...
Nämä eivät kuulu yhteen, mutta ovat samalla aukeamalla. Tuo Elämän sanat kuuluisivat oikeasti kanteen, mutten raaski tehdä sille mitään.
Ihanne olisi, että tulisi joka päivälle jotain, mutta en mie iltavuoropäivinä saa yhtään mitään tehtyä, joten ehkä joka viikko? Tai joka kuukausi, tai joskus.
Tykkään ihan hirveästi noista journaling korteista. Etenkin noista, joissa on jotain avainsanoja.
Vastaamalla niissä oleviin kysymyksiin tai sanoihin, tulee jotain tietoa kuluvasta päivästä. Tavallaan enempi päiväkirja kuin ne toiset.

Jotenkin tuntui, että ei näitä kortteja voi käyttää siinä isommassa kirjassa, vaan piti aloittaa ihan uusi kirja.
Taidan lähteä tekemään sitä makkarakastiketta, joka tuossa kortissa lukee :) Sämpylät on tehty jo.

Toivotan teille mukavaa viikonloppua! Miulla on ei niin mukavaa työtä ja juoksemista tiedossa. Toisaalta, kun töissä täytyy joka tapauksessa olla, ihan sama, kumpi vuoro. Iltavuorot menee kyllä nopeammin.

4 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Tsemppiä ja voimia töihin!

Ihana tuo kirja

Lovviisa kirjoitti...

Minullakin niin välillä mietityttää tuo kaikkien voimien hupeneminen leipätyöhön...Maalima niin palajon muuta mukavata tekemistä tuluvillaan :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Sirutuuli kirjoitti...

No, jospa sitä sitten eläkkeellä (23 v:n päästä ehkä) pääsisi tekemään muutakin :)