tiistai 23. lokakuuta 2012

Tiistai

En mie jaksa keksiä mitään kunnon otsikoita, joten laitetaan tämmönen. Pääsee helpommalla.
Kiitos teille kommenteista edelliseen!
Tänä aamuna, kun heräsin ysiltä, oli maa kuurassa ja auton ikkunat jäässä. Ovat edelleenkin, lämpötila 1°C lämmintä. Taitaa olla toppatakkipäivä, että tarkenee. Illallahan se taas kylmenee, joten paras varautua. Kerran olen töihin laittanut liian vähän vaatetta ja se on ihan hirveää, kun palelee. Mieluummin liikaa kuin liian vähän, liiasta voi vähentää, mutta liian vähästä ei voi lisätä.
Mie tein taas eilen parit sivut molempiin kirjoihin.
Eilen aamulla kun heräsin, rupesin kännykästä katsomaan kelloa ja huomasin, että se oli sammunut. Onneksi oli vapaapäivä! Olisin nukkunut pari tuntia pommiin, jos olisi pitänyt mennä aamuvuoroon.  Eikä työkaverit olisi saaneet miuhun yhteyttä mitenkään.
Eilen virittelin kelloradion toimintaan, tästä lähin pidän varalla senkin soimassa. Ennen miulla olikin molemmat herättämässä, mutta kun kaadoin lasillisen vettä kelloradion päälle, en uskaltanut sitä pitkään aikaan käyttää. Pakko se on, kun tekniikka näköjään voi pettää.

Toiseen kirjaan tein sivun kahdesta delfiinistä, jotka on vanhoja kaakelikoristeita ja meillä ollut jopa käytössä. Neljästä on jäljellä kaksi:
Joskus tykkäsin delfiineistä ihan hirveästi ja keräilin kaikkea, mikä liittyy delfiineihin. Tykkään mie nykyäänkin, mutten enää keräile, eikä muita ole jäljellä. Siellä ne nyt uiskentelee.
Näitä tein eilen aamupäivästä.
Ehkä niille jotain käyttöä löytyy joskus.
Törmäsin netissä tälläisiin, kun etsin tulostettavia juttuja. Muutaman kerran, kun tälläisiä katselin, hoksasin, että näitähän on helppo tehdä itsekin. Tilasin Paperinauhasta kaksi ympyrälävistintä ja niillä lävistelin ympyröitä erilaisista papereista ja leimailin niihin numeroita.
Piparilävistimestä mie vielä haaveilen, mutta jospa mie senkin saan vielä joku päivä. Pikkuhiljaa varasto karttuu. Papereitakin pitäisi saada lisää.
Mie kun olen nyt viime aikoina tuijotellut niitä skräppäysvideoita, en voi kuin ihailla, mitä kaikkea maailmassa on tarjolla ja mitä kaikkea amerikkalaisilla skräppääjillä on olemassa. Niin paljon enemmän kuin täällä. Siis Lappeenrannassa. Saisihan niitä kaikkia tietysti tilattua, mutta en ole yhtään perehtynyt ulkomaalaisiin tai amerikkalaisiin nettikauppoihin.
Taidan tästä ruveta valmistautumaan pikkuhiljaa iltavuoroon, ettei tule kiire. Mies aina naureskelee, että onhan siulla aikaa, mutta aamut tuppaavat menemään niin nopeasti, että pitää varata aikaa rutkasti.
Nyt ei muuta kuin: Heippa!

1 kommentti:

Saga kirjoitti...

Hienoja kaikki.... ja tykkään numeroläpysköistä, nuohan on hyvin monikäyttöisä.