sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Askareita

Eilinen iltapäivä ja ilta menikin musiikki-dvd:itä ja konsertteja katsellessa, myös kaksi elokuvaa tuli katsottua. Eli totaalista laiskottelua.
Tänään sain inspiksen apteekkarin lipaston laatikoiden siivoukseen ja kyllä se vetää paljon tavaraa! Vintille meni yksi muovikassillinen, roskiin yksi ja poltettavia papereitakin tuli kassillinen. Tyhjäksi jäi yksi laatikko.Olemme töistä saaneet kalenterin, joka on tylsä tummansininen ja oikeastaan aika ruma. Tänä vuonna saimme pelkät sisukset, jotka laitettiin entisiin kansiin. Jo pitkään olen suunnitellut tekeväni niille jotain ja tänään sitten tein. Päällystin Tilda-paperilla ja kontaktimuovilla ja laitoin pitsinauhan (joka meni vinoon). Kontaktimuovittaminen on päässyt aika hyvin ruostumaan, kun likat on jo monta vuotta päällystäneet itse omat kirjansa. Tuskallisen taistelun ja yksien pieleen menneiden kansien jälkeen tulos on tämä:Loppupäivä meneekin neulomusten ja virkkausten parissa sekä Linnan juhlia töllöttäessä :)
Enkä muuten laita enää päälle ollenkaan, kun vieläkin on yökkäri päällä. Mitä sitä turhaa enää laittamaan, johan sitä "kohta" mennään nukkumaan.

3 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Oikea asenne, ei joka päivä tarvitse päälle pukea. Minulla se on vähän pakko, kun täytyy koiraa käyttää kakkalenkillä, sinne ei kehtaa yöpaitasillaan enää iltapäivällä.

Sirutuuli kirjoitti...

Voisivat ihmiset katsoa vähän pitkään, jos kävisit koiran pissityksellä yökkärissä :)

Mari kirjoitti...

Ohoh kylläpäs muuttui tylsä kalenteri kauniiksi! :)