perjantai 11. joulukuuta 2009

Jouluvalmisteluja

Kiitos kommenteista :)
Nii-in, nyt ne jouluvalmistelut on aloitettu täälläkin :) Tein Maustekakkuja 2 kpl ja monen vuoden tauon jälkeen Perinteistä kahvikakkua 2 kpl. Ensimmäisen ohje on ollut joskus siirappipurkin kyljessä ja jälkimmäisen taisi olla Pirkka-lehdessä vuosia sitten. Teen kakkuja aina kaksinkertaisen annoksen ja kaksi kakkua kerralla, että pääsee helpommalla, eikä tarvitse montaa eri kertaa kakkuja vääntää. Paitsi että vielä on tulossa neljä.... joku päivä :) Me ollaan oikeita herkkup***tä koko sakki :)
Joulukoristeita olen ripotellut sinne tänne ja lunta on satanut lisää, ihan tuntuu jo Joululta :)
Tänään ehdotin miehelle, että aattona tai aatonaaton iltana käytäisiin viemässä mummon haudalle kynttilä. Meillä ei ole ollut perinteenä käydä haudoilla, koska olen usein Jouluna töissä ja haluan vapaa-ajan rentoutua kotona. Sitä paitsi kaikki kuolleet ovat kuolleet kauan aikaa sitten ja olivat jääneet vähän vieraiksi eläissäänkin, paitsi mummo, joka kuoli 70-luvulla. Hän oli rakas, mutta en tiedä, missä hänen hautansa on. Tämän mummon , joka kuoli Maaliskuussa, haudalle viedään ehdottomasti kynttilä. Tämähän on ensimmäinen Joulu ilman mummoa :(

Tästä on nyt hyvä jatkaa Jouluvalmisteluja, kun on alkuun päästy. Suunnitelmat on paperille kirjattu tai siis kirjaan ja hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty.

1 kommentti:

Sude kirjoitti...

Hyvältä näyttää.