torstai 31. joulukuuta 2009

Pillit pussiin

On aika muistella mennyttä vuotta.
Se oli elämäni rankin ja vaikein, kuten muistattekin. Mummon kuolema Maaliskuussa, äidin parantumaton sairaus ja omien voimavarojen loppuminen. En odota, enkä toivo ensi vuodelta mitään, katsotaan, mitä se tuo tullessaan. Enkä tee mitään lupauksia. Voisin luvata laihduttaa (olen taas lihonut), mutta se tuntuu toisarvoiselta tässä tilanteessa. En lupaa lopettaa tupakanpolttoa, se on henkireikäni. En lupaa lopettaa mässäämistä, koska en kuitenkaan pysty pitämään lupaustani.
Käsitöiden suhteen luulin olleeni laiska ja saamaton, mutta kun tein tuota kollaasia, huomasin saaneeni sittenkin jotain aikaan. Tuohon on laitettu neulonnat, ompelut, virkkaukset ja askarteluntapaiset ja on niitä näköjään kertynyt ihan kivasti:
1 sukat
puropanta
purohuivi
purohuppu
2 mariomyssyä
bolero
3 toppia
8 tiskirättiä
3 lapaset
2 neulottua tyynynpäällistä (toinen oli alkujaan baskeri)
4 ommeltua -"-
1 hihatin
4 ommeltua sydäntä
1 ommeltu merihevonen
2 suodatinpussukkaa
kalenterin kannet
kännykkäpussi
mummoneliöpussi
2 ommeltua pussia
1 päällystetty pöytä
kissanruokaboxin päällystäminen
saippuapussi
Nyt toivotan teille Hyvää Uutta Vuotta!!!
Ja sittenkin ihan pikkasen toivon, että se olisi meillekin parempi kuin tämä ja toisi jotain kivaa tullessaan. Vaikka ihan vähän vain, ihan pientä. Jotain.
Jatketaan ensi vuonna!



Posted by Picasa

5 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Erittäin hyvää uutta vuotta 2010!

(Ja uudenvuodenlupauksetontehtyrikottaviksi..:-))

MaMMeli kirjoitti...

Toivon sinulle ja läheisillesi paljon mukavia hetkiä tänä vuonna. Onneksi meillä on läheisiä, joiden kanssa jakaa ne vaikeat päivät, joita elämä eteemme tuo <3 Sinä olet ollut TOSI ahkera, kun noita viime vuoden käsitöitä katselee :)

Miia kirjoitti...

onnellista uutta vuotta myös sulle! johan tuos on kerinny assaroidakin noiden käsitöiden kanssa :)

Kuukki kirjoitti...

Olen ajatellut, että kun elämä koettelee ja on surua, pitää yrittää tehdä sellaisia asioita, joista tulee hyvä mieli. Sinulle käsityöt on selvästi sellainen. Sellaisen tekemisen avulla jaksaa eteenpäin ja joskus elämä muuttuu taas valoisammaksi. Toivotan sinulle parempaa tätä vuotta!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)