keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Talvi tuli

Tämän päivän aikana satoi lumi maahan. Töistä tullessani nappasin Nasun pihalle ja voi sitä huutoa ja mekastusta, kun laitoin remelit kaulaan! Likka oli intoa täynnä, kun tiesi pääsevänsä pihalle. Ulko-ovella meinasi kuitenkin pupu tulla pöksyyn, kun roska-auto huusi portin ulkopuolella.Pihalle mentiin vasta, kun auto oli lähtenyt. Pihalla hyvin rauhallisesti piti tutkia ja haistella tuota ihmeellistä valkoista ainetta. Hienosti likka kulkee pihalla narussa, aivan kuin koira :) Enpä olisi uskonut tuolla luonteella :)
Eilen kävin etsimässä vintiltä erästä laukkua ja kenkiä, mutten löytänyt. Vaan löysin tämän pikkukylän, jota ei olla voitu pitää esillä moneen vuoteen kissojen takia. Nyt ajattelin, että on likat kasvaneet jo sen verran, että tämä saa olla rauhassa.
Mutta, valot eivät toimi :( Se oli hienon näköinen, kun mökkien ja kirkon ikkunoista paistoivat valot. En tiedä, mistä noita valoja saisi. Tämä on tilattu vuosia sitten Jotexilta, joten ehkä niitä ei saa enää mistään.
Taidan tutkia hieman, jos vaikka onkin palanut vain yksi ja löytäisin sen. Yksi vaihtolamppu on mukana.
Jouluvalmistelut on meidän perheessä erittäin vaiheessa! En ole leiponut mitään ja puolet lahjoista on tekemättä, tulee kiire!
Mutta miulla on hyvät vapaat ennen Joulua, joten on tässä vielä päiviä. Tällä viikolla ei kylläkään ole kuin yksi vapaa, mutta ensi viikolla kaksi ja seuraavalla kolme ennen Joulua.

3 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Lohdutti lukea, että muillakin on joulupuuhat vielä ihan vaiheessaan ;)

Mari kirjoitti...

Tänään tuntuu tulleen lunta monessa paikassa. Meillä ei mitenkään huomattavasti tullut lunta, maassa ei näy mitään. Auton päällä oli ihan pikkuinen puuterikerros, joten se oli ainoa mistä huomasi jotain :)

Ensi viikollehan on luvattu kunnon pakkasta! Tulisi vain luntakin, niin kovasti tahtoisin! :)

Miia kirjoitti...

Oi teillä on lunta! Me tullaankin sinne lappeenrantaan päin ens viikonloppuna, mukava jos sielä on vähän valosampaa kun meillä täälä kurases länsi-suomes.. :D