maanantai 28. joulukuuta 2009

Lahjuksia




Yritän kovasti opetella käyttämään uutta editoria, vaikka tuntuu tosi vaikealta. 


Edellisessä kirjoituksessa oli tullut härö. Piti kirjoittaa vanhemman likan poikakaverin äidille ja tuo poikakaveri jäi pois. Onkohan miulle tulossa vanhemman iän lukihäiriö, vai mikä :) Korjasin sen virheen ofkoos. Ja nyt niitä kuvia. Ainakin yritän laittaa. Sain käsityölootan, Stephen Kingin kirjan, Pentikin korin, jossa oli kaksi mukia, liina ja Joulukahvia  sekä servettejä, lämpimät hanskat (entiset oli jo kertaalleen korjattu), Baseballsin levyn (nuorempi likka oli lukenut ajatukseni, en ollut kellekkään kertonut tykkääväni siitä), Hello Kitty-pyjaman (joka on jo pyykissä oltuani se päällä pyhät 3 päivää ja yötä putkeen). Ennen Joulua sain mieheltä perinteisesti joulukukan.





















Mies sai K-18 kauhuleffaboxin, josta on jo kaksi katsottu. Ei ne niin pelottavia olleet, miltä kuulostaa, mutta hyviä kuitenkin. Sopivasti jännitystä ja parapsykologista jännitystä, ei ainakaan veri lentänyt näissä leffoissa. Sellaisista mie tykkään (siis missä EI veri lennä).
Teurastus-ym. ns. kauhuleffat on vaan oksettavia, ei pelottavia.
Kyllähän tähänkin boksiin taitaa niitäkin sisältyä, pitää katsoa sitten silmät kiinni :)


Edit: taisi olla viimeinen kerta, kun kokeilen tätä editoria. En ymmärrä tästä yhtään mitään, kuvat menee ihan miten sattuu. Mutta antaa tän nyt jäädä näin.

2 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Kiltti olet sinäkin ollut, kun sait noin mukavia lahjoja :)

Sirutuuli kirjoitti...

En kyllä tiennyt olevani kiltti, vaan päinvastoin :)