sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Lahjoja

Tein lahjat ainoastaan äitille, siskolle ja vanhemman likan poikakaverin äitille.
Vanhemman likan äitille rupesin virkkaamaan saippuapussia Novita kesä 2008- lehden potpurripussin ohjeella. Ei siitä mitään tullut, vain keskiosa on siitä ohjeesta, loput sovelsin omasta päästä. Laitoin mukaan Dermosilin Laventelisaippuan.

Siskolle tein suodatinpussipussukan seinälle ja kaksi tiskirättiä. Sininen on samaa tunturineuletta, kuin se huppu, jonka jokin aika sitten tein. Beigeen tein kuvion kirjasta Lesley Stanfield: Kauneimmat neulemallit.
Äidille virkkasin Novita kesä 2008- lehdestä pussin 2 wc-paperirullalle säilytykseen ja kaksi tiskirättiä. Sininen tunturineuletta ja beige korinpohjaneuletta.
Lankoina käytin: valkoinen Tennessee, sininen Linnea ja beige Jasmin. Jasminista en ole ihan varma, miltä se käytössä tuntuu, kun se ei ole 100% puuvillaa. Pitänee tehdä itsellekin ja testata joskus.

Toissapäivänä otin itseäni niskasta kiinni ja purin kolme(!) neulealoitusta, joista tiedän, ettei niistä olisi tullut yhtään mitään.
Ensimmäisenä purin Tunika-aloituksen Tempo-langasta, se olisi tullut polviin saakka ulottuvaksi. Sitäpaitsi en tykkää yhtään kyseisestä langasta. Kokeilen vielä joskus, että ostan toisenlaiset puikot, jotka luistavat paremmin. Nyt se neulominen oli yhtä nitkutusta ja taitaa olla liian paksua lankaa miun maun mukkaa.
Toiseksi purin taas(!) kaksi Kolibri-langasta aloitettua tekelettä. Mikä siinäkin langassa oikein on, etten saa mitään tehtyä? Nätti on ja pehmeä, kulkee puikoilla hyvin, mutta silti olen neulonut ja purkanut, neulonut ja purkanut....monen monta kertaa. Ja mie tykkään tuosta langasta, en ymmärrä.

2 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Läheisesi saivat ihania lahjoja sinulta <3

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)