keskiviikko 16. joulukuuta 2009

16.12

Tänään olen touhuillut jonkin verran: kaksi kakkua, pullat ja kaksi koneellista pyykkiä. Sitten tuli stoppi ja uupumus. Ja itku. Mie oon lepolomalla, mutta lepo on tästä kaukana. Päätin, että meidän joululeipomukset on nyt tässä miun osalta. Likat lupasivat paistaa piparit joku päivä ja tortut on pakkasessa, paistetaan sitä mukaa, kun syödään.

Mutta se siitä valituksesta ja jotain hauskaa tähän kohtaan =) Meillä on pari tärkeää joulukoristetta, jotka mie aina vaan kaivan esiin ja muu sakki ei voi ymmärtää, miksi :) Enkeli on nuoremman likan tekemä joskus ennen esikoulua n.3-4-vuotiaana ja on jo vähän rupsahtanut, mutta jotenkin on vaan niin hellyttävä:)
Joulupukki on vanhemman likan tekemä pienenä, en muista, minkäikäisenä, mutta yhtä hellyttävä ja hauska :)

5 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Ihanat koristeet!

MaMMeli kirjoitti...

Hei, olet lepolomalla, sun ei saa liikaa rasittaa itseäs <3 Ihanat ja rakkaat koristeet sinulle, minäkin hellin meidän lasten tekemiä koristeita:)

Sude kirjoitti...

Älä suotta itseäs stressaa. Minäkin meinaan ostaa kaikki jouluruoat ja leipomukset valmiina kaupoista ja myyjäisistä. Jos joku muuta tahtoo, niin tehköön itse. Minullakin on joka joulu esillä pojan melkein 40 vuotta sitten tekemät tontut. Aikoinaan hän ei ymmärtänyt sitä, mutta nyt "vanhana" näkyy olevan oikein mielissään kun äiti on säilytellyt niitä. Niistä se joulutunnelma tulee, eikä siitä, että äiti rättiväsyneenä rähjää ja itkeskelee. Hellitä sinäkin, niin olen minäkin oppinut tekemään.

Sude kirjoitti...

Hei, ei minun ole tarkotus sulle jatkuvasti saarnata ja paapattaa. Anteeksi. Tunnistan vain noista kirjotuksistas entisen itseni ja sitten tulee laiteltua näitä "äidillisiä" neuvoja.Älä minusta piittaa.

Sirutuuli kirjoitti...

Voi kiitos teille rakkaat ihmiset :) Ja Sude: hyväähän sie tarkotat :) Kuuntelen kyllä :) tai luen, vai miten se tässä kohtaa sanotaankaan :)