tiistai 28. elokuuta 2012

Sairaslomalla olkkarissa

Kiitos kaikille kommenteista edelliseen.
Miulle aina silloin tällöin tulee ajatuksia siitä, että helpommallakin voisi leipänsä ansaita. Hoitotyö ei ole mitään maailman helpointa työtä ja vaatimukset kasvaa jatkuvasti. Mutta mihinkä mie tästä lähtisin, en mihinkään. Kutsumus se kuitenkin on tälle alalle vienyt. Tiedän, etten ole ainut, joka näiden vaatimusten alla meinaa välillä kaatua.

Nyt olen siis sairaslomalla, mutta ei mitään sen kummempaa kuin flunssa iski. Se on nyt kiertänyt töissä ja kiertää edelleenkin, varmaan. Miuhun ei yleensä ole flunssat tarttuneet, kun olen syönyt joka päivä Gefilus-jogurttia. Uskon sen voimaan. Nimittäin, nyt olen koko kesän syönyt tavallista jogurttia ja heti iski tauti. Eli siirryn takaisin gefilukseen. Ehdottomasti!
Harmi vain, ettei niitä ole kuin lapsille tarkoitettuja ja äklömakeita. Joskus oli rasvatontakin ja se ajoi ihan saman asian.

Se siitä terveysvalistuksesta. Nappailin muutaman kuvan ihan tästä olkkarista (ei vaatinut liikaa voimia, mutta rankkaa oli tämäkin). Täältähän lähti se seinähylly tuonne askarteluhuoneeseen ja tyhjään kohtaan piti keksiä jotain ja keksinkin silloin samantien.
 Vanhan Kotilieden kansi, josta tein taulun ja joka oli makkarin seinällä, siirtyi tänne (nyt on makkarin seinässä tyhjä kohta). "Viirinauhan" laitoin seinään kiinni.
 Seinähyllyn tavarat siirtyivät mummon lipaston päälle entisten tavaroiden seuraan. Mies siivosi perjantaina niin innokkaana, että tiputti yhden lasiastian lattialle ja se hajosi sirpaleiksi (sirpaleet tuottaa onnea). Mies sanoi, että se oli Hyacinth-reaktio (pokka pitää-sarjasta), koska se hajosi juuri sillä hetkellä, kun mie astuin ovesta sisään :)
 Esitädeistä ei voi ottaa liikaa kuvia, tässä vähän tarkempi sellainen sekä mummo sisaruksineen lipaston päällä. Ikkuna on muuten kulmaraudalla yläreunastaan kiinni seinässä, muuten se ei ehjänä pysyisi näiden kahjokattien kanssa.
Tässä toinen niistä kahjokateista ja laajempi kuva samasta paikasta. Tuosta tuolista tulee toisinaan tahtojen taistelu. Julia on ominut sen, vaikka virallisesti se on MIUN paikka. Heti, kun silmä välttää, se on valloittanut sen ja välillä mie nostan sen pois ja välillä annan olla. Ja luovutan.

Tänään mie olen valloittanut tän ikkunan alla olevan sohvan ja tuijottelen telkkaria. Taidan ruveta kohta katselemaan Neiti Marplea (onneksi olen tallentanut joka jakson) ja sen jälkeen Art journal-videoita peiton alta.
Vuorotellen palelee ja vuorotellen hikoiluttaa, joka paikkaan kolottaa ja rintaan koskee. Yskä on raastava. Plääh. No, eipä tarvi todellakaan miettiä, mitä tekee.
Mukavaa päivää kaikille!

9 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Ihana tuo lipasto.Siihen onkin mukava laitella kaikkea kauniisti esille.

Paranemisia flunssasta.Se riehuu täälläkin,meillä töistä on porukkaa saikulla kovasti.

Muista lepäillä.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Tosi kaunis tuo ikkunanpoka kortteineen tai kuvineen.Nätisti olet valokuvat tuunannut.
Paranemisia sulle sinne vällyjen alle=)

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

Paranemista sinne. Meilläkin illalla Marple-ilta kun ei eilen kerinnyt.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Pikaista parenemista sinulle!

Tuo lipasto on kyllä aarre ja lipaston päällä oleva asetelma on kaunis!

Maanvaiva kirjoitti...

Ne vanhat valokuvat ovat sitten aina niin ihania!!
Pikaista paranemista!

Helena kirjoitti...

Kivan näköinen sisustus - oon yrittäny etsiä vanhaa ikkunanpokaa, mut kun edullisesti pitäs saada.. ihan oikeenlaista ei ole löytynyt. Kissat on niin taitavia löytämään parhaan paikan :)Pikaista paranemista!

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihana Julia ;D Mikähän siinä on, että kissat valtaavat monesti talon parhaan lepopaikan *heh*

Tuota lipastoa ei voi muuta kuin ihailla...

Paranemisia täältäkin toivottelen ja muistahan levätä!

Sussi kirjoitti...

Naurattaa tuo miehesi kommentti, hyasintti-sarja on tuttu:)

Pikaista paranemista!

Ansku kirjoitti...

Kiitos maalausneuvoista blogissani!Saas nähdä uskallanko yrittää..
Aivan ihana tuo ikkunanpoka valokuvineen!Jotakin tuollaista minäkin olen kaavaillut meille,kunhan vaan sopiva ikkuna löytyisi.Ja tuo valkoinen lipasto on myös aivan ihana:)
Ja kisu tietenkin kanssa:)Vähän kuin meidän Mörkö.