keskiviikko 15. elokuuta 2012

Toinen vapaapäivä

Eilen innostuin tekemään Eetun kirjaan uuden sivun. Eilinen päivä olikin oikein askartelupläjäys, ensin journalia, sitten Eetun kirjaa ja vielä illalla tulostelin ja leikkelin kuvia netistä.
On se vaan mukavaa puuhaa, tuo askartelu. Pelkkä tavaroiden järjestely ja hypistely on kivaa.
Sivulla lukee: Kukaan muu ei saanut leikata kynsiä kuin iskä. Pallotuoli oli lempparipaikka.
Kirjaa tehdessä huomasin, että paperivarasto kaipaa täydennystä. Ja koska onneksi tänään oli tilipäivä, laskujen maksamisen jälkeen läksin kaupungille. Tein vakiokierroksen: Suomalainen kirjakauppa, Tiimari ja Askaretta. Ei täällä muita askartelukauppoja olekaan. Mutta on noissakin kaikkea kivaa.
Suomalaisessa oli tosi paljon ihania papereita ja tuli ihan valinnan vaikeus.
Seuraavalla kerralla voisi Tiimarin kyllä jättää väliin ja käydä vain noissa kahdessa muussa kaupassa.
Kaikenlaista kivaa löytyi ja kohta pääsenkin lempparipuuhaani: järjestelemään niitä paikoilleen :)
Pitsiä, geelikyniä, papereita, puuhapusseja 2, kiiltokuvia, leimasin, pieniä pyykkipoikia ja paperinauhoja tai boordeja tai jotain sinnepäin.

Miun blogi alkaa näköjään keskittymään enemmän ja enemmän paperiaskarteluihin. No, ei mahda mitään. Mie nyt olen sellainen, että innostun jostain asiasta ja kaikki muu jää taka-alalle. Kuten nyt tällä hetkellä sisustaminen on jäänyt. Neulominen hiipii varmasti takaisin kuvioihin, kunhan syksy tulee kunnolla. Tai sitten ei. Voin melkein sanoa, että jos odotatte sisustuskuvia, niitä ei juurikaan tule. Kun ei täällä tapahdu mitään sillä rintamalla. Kaikki tuntuu nyt löytäneen paikkansa ja uutta roinaa ei viitsi ostaa, kun entisiäkin on niin paljon. Korkeintaan jotain tyynynpäällisiä ja liinoja vaihtelen jossain vaiheessa, samoin verhoja. Mutta nekin on jo moneen kertaan nähty, kun ei uusia viitsi ostaa.

Nyt mie lähden järjestelemään ja ihailemaan noita tavaroita ja toivottelen hyvää loppuviikkoa!

12 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienoa, että olet löytänyt asian josta todellakin tykkäät...:)
No niin, nyt sitten asiaan....olethan sinä minun it-neuvojani...:DD siis nimesin blogini uudestaan, millä saan uuden uuden nimen näkymään muuallakin, kuin vain blogissa?...olen etsinyt ja etsinyt, mutta en vaan ole löytänyt kohtaa, millä muutasin nimen....apuva, pyydän minä...:)

Sirutuuli kirjoitti...

Mitä paikkoja tarkoitat? Syötteenlukijassa pystyy muuttamaan nimen syöteasetuksissa ja Blogilistalla. En kyllä ole varma, miten sen voi muuttaa näissä blogien listoissa. Varmaan se muuttuu jossain vaiheessa itsekseen.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Pitääpä kokeilla ja ensin etsiä tuo syötteenlukija...KIITOS....olen kyllä niin auttamaton tollo näissä konejutuissa....ei uskoisi, että teen työtäni koneella...tai töissä saakin aina viisaammilta apua, jos on ongelmia...:D

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

...siis tarkoitin sitä, että uusi nimi näkyisi esim. sinun blogissasi...:)

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihana Eetu ja varmasti ihana kirja!!

Kyllähän se sitä on, että vaikka kuinka aikoo sisutus- tai muuta blogia pitää, tahtoo ne postaukset rönsyillä. Mutta...mitä se haittaa! Tottakait on mukavampi kirjoittaa innostuneena kuin väkisin vääntämällä jostain ei-sillä-hetkellä niin tärkeästä asiasta. Tämä tekee monesta blogista mielenkiintoisen, ainakin minusta.

Jatka vain samaan malliin ♥ Minä ainakin luen joka postauksen!

Marika kirjoitti...

Kiva kirja! Ja ihania nuo askartelujutut, itsekin oon niihin hurahtanut. Täällä on muutama askartelukauppa, mutta tuo Tiimari on kyllä mun vakkaripaikka. Jotenkin vaan löydän sieltä aina jotain kivaa :)

Niin ja ihan sama mullekin mistä postaat, kaikki kuitenkin luen!

kesän taikaa kirjoitti...

Kyllä se tahtoo nuo mielenkiinnon kohteet vaihdella hieman vuodenaikojen mukaan ja toisinaan muuttaa suuntaa kokonaan. En ihmettele laisinkaan jos askartelu kiinnostaa ja antaa uutta potkua elämään, se on luovaa puuhaa, jossa voi leikkiä mielinmäärin.
Itseäni on aina kiinnostanut kaikki tuollainen esim. kiiltokuvat. Yhdessä vaiheessa piti ostaa mahdollisimman paljon kiiltokuva-arkkeja, tallessa ovat vieläkin, kun en raski käyttää. Joskus niitä katselen ja päätän, kohta aloitan vaikkapa juuri muunnelluista kirjoista, niitä vanhoja kirjojakin on tullut hankittua sitä varten "muutamia".

Maanvaiva kirjoitti...

Sirutuuli Tiimarissa on kuin lapset karkkikaupassa :))

Sirutuuli kirjoitti...

Niin on :) Ja Askaretassa voisin viettää vaikka koko päivän :)

Sirutuuli kirjoitti...

Sitten kun aloitat, siulla onkin varasto valmiina :) Miulla ei ollut kuin yksi liimapuikko ja jotain ihan pientä, kun aloitin. Nyt on liimoja ja teippejäkin joka lähtöön :)

Sirutuuli kirjoitti...

Meillä on kolme Tiimaria ja jostain syystä käyn aina siinä samassa, joka ei ole lähinnä meitä. Pitäisi käydä välillä niissä toisissa, jos niissä olisi erilaista tavaraa kuin tässä.
Kiitos :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
No, miulla ne tosiaan rönsyilee... Voisi olla kyllä tylsääkin, jos mie kuvailisin vain näitä 4 huonetta ja keittiötä eri kulmista joka päivä :) Etenkin, kun mitään ei tapahdu näissä huoneissa.