maanantai 1. elokuuta 2011

Mummoilua :)

Kannatti olla viikonloppuna töissä! Enpä olisi uskonut, että näin joskus sanon :)
Mutta niin se vain on. Lauantai-iltana, kun työt oli tehty ja odottelin toimistolla kotiinpääsyä, istuin tietokoneella ja tutkin intranetin Kauppapalstaa. Napsuttelin kuvia esille ja katselin, mitä kaikkea ihmiset myyvät. Mitään aikomusta ei ollut ostaa yhtään mitään. Kunnes...
...tuli eteen otsikko: Keinutuoli. Napsautin ilmoituksen auki ja hinta oli 10 € (!!!???) Olo oli aivan epäuskoinen, miten voi olla noin halpa?! Laitoin kyseiselle ihmiselle sähköpostia ja arvelin, että myöhässä ollaan, ilmoitus oli jätetty 8 päivää aiemmin.
Vastauksen sain heti samana päivänä, että ei ole mennyt vielä, vain yksi kysely oli tullut - välimatka oli ollut esteenä. No, meitähän ei matkat haittaa, kun kannattava kauppa kohdalle sattuu. Sitä paitsi miehellä oli työn puolesta ajoa kyseisen paikan ohi.
Tässä se nyt sitten on :)
Aikoinaan mummo lupasi miulle oman kiikkustuolinsa, mutta kun en heti sitä ottanut, unohti sen miulle luvanneensa ja antoi sen miun setälle. Sekin oli musta.
Tyttö sanoi, että tämä pitäisi maalata valkoiseksi. Enpä tiijä, mustakin on ihan kiva.
Liimailla sitä ainakin täytyy. Nyt se on jo autotallissa odottamassa käsittelyä :)

Juuri, kun mie sain olkkariin lisätilaa ja avaruutta, heti piti tulla tämmönen. Vaan on se ollut ainakin 15 vuoden haave. Ja tilaa tulee vaikka väkisin :) Luovutaan sitten jostain muusta, jos ei muuten mahdu.
Sunnuntaina kerroin aamuvuorolaisille, mitä löysin kauppapalstalta ja eräs työkaveri sanoi, että meinaatko käydä mummoilemaan :) Sitähän mie teen, mummoilen kiikkustuolissa neuloen (sukkaa) joku päivä :)

Mie oikeasti sanoin miehelle ja tytölle, että luovutaan toisesta sohvasta, mutteivät mokomat lämmenneet ajatukselle, höh.
Pitää olla kuulemma päiväunipaikka. Jaa, no siitä mie en kauheesti tiijä mittää, kun niin harvoin nukun päivällä. Ja silloinkin nukun vain omassa sängyssä.

Kivaa viikon alkua kaikille!

25 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Olipa todella hieno löytö!

Pami kirjoitti...

Meillä taitaa olla samanlainen aitassa. Meillä kyllä on kiikkutuoleja ainakin kaksi aitassa ja yksi sisällä. Ja minun käsityötuolikin Lazboykin keinuu! :-)

Minä olen joskus meinannut myydä toista kiikkutuolia pois tuolta aitasta, mutta isäntä ei anna :-). Se on vähän huononmallinen, liian pitkä istuinosa, mutta ehkä se isännälle on sopiva. Joskus sitten... :-) Nyt ei mahdu!

Liisa kirjoitti...

Ihanan kiikkustuolin sait. Minun mummolassa oli justiinsa samanlainen, mutta se oli vanhan vihreä, ja liitoksetkin nitisi jo siinä:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teille!

Tämäkin natisee ja on aika heiveröinen, mutta eiköhän liimaus auta :)

Sokrutin kirjoitti...

Hyvä löytö!! Minä laiska olen odottanut innostusta hioa meidän kiikkutuoli mikä on pelkällä lakalla käsitelty. Ja tahdon ehdottomasti mustaksi.

Aseman laidalla kirjoitti...

Tosi upea löytö !
Mummolafiilistelyä täälläkin, on niin tutun näköinen *syvä huokaus*

Haaveista kannattaa pitää kiinni.
Ihanaa on, kun ne toteutuvat.

Maanantaiterkuin, Satu

Anonyymi kirjoitti...

Yleensä siinä käy just niin, että teet tilaa -ja hups, jotenkin se vaan täyttyy.....mutta on siinä y l e e n s ä vähän enemmän aikaa välissä ☺ -vähän...

Anonyymi kirjoitti...

Hieno löytö. Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin :-) T. Sariliini

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ei voi olla totta...siis kympillä sait. Musta on oikein kaunis väri.
Uskon, että tilaa löytyy keinulle...☺

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ei voi olla totta...siis kympillä sait. Musta on oikein kaunis väri.
Uskon, että tilaa löytyy keinulle...☺

Senni kirjoitti...

Upea löytö! Meiltäkin löytyy vanha kiikku, se on ollut mun äitin tätillä aikoinaan. Se on alkuperäisväriltään punainen, nyt se on ruskea. Oli mun enolla tässä välissä, valkoiseksi mä haaveilen sen joku päivä saavan! ;)
Kiikkustuolissa on niin mukava istuksia ja haaveilla... Mä en vielä mummoile ;D

Jaana Kristiina kirjoitti...

Olipa löytö.Ja edullinen.Ovat kirppareilla kyllä kovinkin hinnoissaan=100 eurosta ylöspäin.
Mukavia kiikkus hetkiä sinne ja iloa elokuulle:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teille!
Pepi: Niin miullekin on käynyt, muttei ihan näin nopeasti :)
Pitsienkeli: Sitähän miekin, että kalliita ne on kirppiksillä. Olinkin aivan puulla päähän lyöty, kun näin halvalla sain :)

Sussi kirjoitti...

Hieno löytö! Kiva, että vuosien haave toteutui:)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Kommentoin ensimmäistä kertaa vaikka olenkin jo tosi kauan ihanaa blogiasi seurannut :) Kiitos blogista, pakko sanoa että olet jotenkin tosi aito ja tutun oloinen (tuttu, olemata kuitenkaan tuttu) bloggari :) Ihanan löydön oot kyllä tehnyt, eihän ikinä ja mistään saa kiikkustuolia noin halvalla :) Meilläkin on kiikkutuoli haaveissa mutta ovat niin kovin hinnakkaita. Niin ja mie oon vasta reilu parikymppinen että vielä aikasemmin meinasin mummoilun alottaa ;) Saanko udella että asutteko jossain Etelä-Savossa? Ihan vain kirjoutustyylistäsi ja aiemmista teksteistä näin päättelin :)

Sari kirjoitti...

Ihana kiikkustuoli. Minua odottaa äitini varastossa samanmoinen, mutta ensin pitää saada lapset pois kotoa, jotta sille on tilaa!

Sirutuuli kirjoitti...

Sussi: Joskus, kun oikein toivoo, toiveet voivat toteutua :)

Anonyymi: Kiitos kauniista sanoistasi :) Me asutaan Etelä-Karjalassa, Lappeenrannassa

Sari: Sitten saakin vaikka mitä mahtumaan :) Meiltä on jo toinen tyttö lentänyt pesästä pois ja meikäläinen haalii roinaa kaksin käsin :) Ei sentään, mutta tämä tytön entinen huone, nykyinen askartelu- ja bloggaushuone on tupaten täynnä...

Hanna kirjoitti...

TODELLA UPEA KIIKKUSTUOLI. ♥♥♥

Liisa kirjoitti...

Onnea upean keinutuolin johdosta! Aivan mahtava kauppa, kun kympillä sait ja näyttää tosi kauniille! Mustakin on tosiaan oikein oivan näköinen ;)

Tuosta sun ylemmästä synkrenointi ym. postauksesta en tainnut tajuta puoliakaan, haha ;D

Munkin on nyt päästävä tästä koneelta pois ja unten maille, joten heippa! Ja mukavaa viikon jatkoa!

Marja-Leena kirjoitti...

Meillä on maalla juuri tuollainen kiikkustuoli. Saatiin lahjaksi yhdeltä tuttavalta noin 12 vuotta sitten ja maalattiin se silloin valkoiseksi. En kyllä nyt tajua miksi. Hieno ja tukeva keinutuoli!

Marja-Leena kirjoitti...

Tervetuloa muuten lukijaksi. Tulin heti vastavierailulle!

Sirutuuli kirjoitti...

Peikkotyttö Hanna: Kiitos :)
Liisa: Miekin tykkään mustasta, sillä värillä on tunnearvoa :)
Hih! Mie leikin fiksua siinä synkronointijutussa :)
Marleena: Kiitos käynnistä :) Mie seurailin siun blogia pitkään syötteenlukijassa ja vihdoin napsautin bloggerin puolellekin :)

Anneli kirjoitti...

Kiitos käynnistä blogissani ja kauniista kommentistasi.
Ihana kiikkustuoli, tuolla kelpaakin mummoilla :))

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Tilkkutiina kirjoitti...

Ihana löytö,upea musta väri