maanantai 20. elokuuta 2012

Maanantai

Eilen illalla jälleen tein uuden kuukauden ensi vuoden kalenteriin. Ja vähän muutakin sen jälkeen.
Tulostelin reilusti noita erilaisia värityskuvia, edelliset Hello Kitty ja Nalle Puh oli värityskuvia. Samoin tämä. Edellä mainitut väritin tusseilla ja tämän vesiliukoisilla puuväreillä.
Puuväreillä tulee miun mielestä paremmat väritykset.
Kulmiin tulostin väritettävät köynnökset. Alas keskelle liimasin ruusukiiltokuvan ja yläreunaan täytyi köynnöstä jatkaa piirtämällä. Enkä oikein ollut tyytyväinen siihen, joten kokeilin, osaisinko piirtää tuollaiset orvokit. Ja osasinhan mie. Ei ne ihan samanlaiset ole, mutta melkein. Kelpaa miulle.

Innostuin sitten niistä orvokeista niin paljon, että piirtelin vesiväripaperinpalaselle useamman ja piti ihan googlettaa, minkävärisiä orvokkeja on olemassa. Tälläisiä niistä sitten tuli:
Aika helppoja ne on piirtää, jos ei ole turhan tarkka. Ajattelin leikata nuo paperista irti ja käyttää joskus jossain askartelussa.

Tänään miulla on jälleen vapaapäivä, mutta väsyttää aivan hirveästi. Makkarin seinän takana tehdään tiellä kaivuuhommia, kun meinaavat tehdä sinne asvaltin. Ihan turhaa rahanmenoa, sanon mie. Kun se on ihan pikkutie, eikä vie kuin muutamaan taloon. No, jos ei kaupungin arkkitehdeillä ole muuta tekemistä kuin suunnitella kaikenmaailman pikkuteiden asvalttipintoja....
Tänä aamuna alkoi kamala metelöinti jo klo 7. Kun olisi saanut muuten nukkua, ei sitten jyrinältä saanut nukuttua. Koko viime viikollakaan en saanut nukuttua silloin kun olisin voinut. Alkaa jo pikkuhiljaa tuntumaan. Mie kun en illasta nukahda helpolla, venytän aamusta unta vapaapäivinä ja iltavuoroina niin pitkälle kuin mahdollista. Nyt en sitten nuku kuin about 5 tuntia/yö.
Ei kiva.
Tämä päivä meneekin puolinukuksissa ja on jo mennytkin tähän asti. Katselen vain telkkaria ja peseskelen pyykkiä.
Toivottavasti tätä meteliä ei jatku viikkotolkulla.
Ei miulla tän kummempaa taaskaan, lopetan valituksen tähän :)
Nähdään taas!

4 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Minä en ainakaan huomaa mitään eroa noissa orvokkeissa! Upea kädenjälki!
No toivotaan että kerta on pikkutie niin sit on pikapika valmis. :)

Marika kirjoitti...

Kauniita orvokkeja ja mitä ihania pukuja noilla naisilla on yllään :) Tykkään myös puuväreistä ja juuri niistä vesiliukoisista, en vaan pitkään aikaan ole mitään piirrellyt. Toivottavasti unen määrä pian lisääntyy!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana marraskuun sivu ja nuo orvokit ovat todella kauniita...:)

Marita kirjoitti...

Aivan ihania orvokeita:). Hienoa vain, että niissä on hienoisia eroja joita minä en kyllä huomaa. Itsetehty on aina arvokkaampaa.
Hyvää alkanutta viikkoa.