keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Leipäloota

Päädyinpä sitten poistamaan sen soittimen kokonaan, jos se vaikka sotkee tätä blogia enemmänkin. Aina, kun menen hallintapaneeliin, tulee joku error-ilmoitus ja kommentointiahan se on myös haitannut.

Tällä kertaa nappasin kuvan toisesta suunnasta keittiötä, jota harvemmin olen esitellyt. Johon alunperin ihastuttiin tässä talossa, ns. baaritiski, joka nyt on ruvennut häiritsemään.... Siinä on vaikea pitää mitään tavaroita, kun tuntuu, että kaikki pimentää ja tyhjänä se on tyhmän näköinen. Sitäpaitsi siitä ei voi poistaa tuota puunväristä listaa, kuten muualta. Ja nuo kaapinovet.... tuossa niitä riittää, rumia...edelleen odottavat maalausta. Saavat vielä jonkin aikaa kyllä odottaakin, kun viikonloppuna alkaa se saunaosaston korjaaminen. Se on oikeasti tärkeämpi.

Siksihän mie tuota rupesin esittelemään, että ostettiin uusi leipälaatikko K&K:sta. Se on kuulemma paikallista tuotantoa, Laptuotteen rakentama ja joku (unohdin nimen) paikallinen on sen maalannut. Hauska se on, ihan suomeksi lukee: leipä :) Tulee ihan mieleen, kun lapsuudennaapurit teki ikkunaremonttia ja ikkunassa oli tarra, jossa luki: ikkuna. Naureskelin itsekseni, että jos ei muuten tiedä, niin tekstistä voi tarkistaa, mikä se on :)

Kuten huomaatte näistä kuvista, tämä+edelliset keittiökuvat, meillä on tosi vähän työpöytätilaa. Ne on oikeastaan nämä kaksi vain + 30 cm: pätkä hellan vieressä. Ei mikään tilaihme keittiöksi. Ja siksi tasot on täynnä tavaraa. Vaikka toisaalta saa ollakin. Joskus mie yritin pitää pelkistettynä ja tasot tyhjinä, mutta ei vaan sovi miulle. Tykkään enempi näin.

Edelleenkään en ole leiponut mitään Jouluksi... Kohta tulee kiire....

7 kommenttia:

kanaemo kirjoitti...

Ihana leipälaatikko! Ihan oikeasti vanhan näköinen.
Mua naurattaa kun yksillä tutuilla oli kaksi suurikokoista koiraa ja ne luuli, että leivät saa olla rauhassa laatikossa. Koiratpa oppi ottamaan leivät laatikosta, pistämään ne poskeensa ja laittamaan laatikon kiinni. Eikä omistajat edes tajunnet aluksi että mihin ne limput on hävinneet, syyttelivät vaan toisiaan! :D


Meilläkään ei pöytätilaa ole ihan hirveästi, mutta sen verran, että mahtuu. Keittiökaapit pääsin onneks valkkaamaan kun laitettiin uudet kun ostettiin tää talo. Meillä olikin huisin paljon yläkaappeja aikaisemmin, peräti kuivauskaappi kahdella ovella, siinäpä säilytystilaa tosi paljon! :/

Venla kirjoitti...

Ihana leipäloota:)

Ja säämittarisi mukaan Lappeenrannassa on tänään 56 astetta kylmempi kuin silloin, kun siellä kesällä pyörähdin:D

Anonyymi kirjoitti...

Kiva leipälaatikko :) Keittiössä ei ole kyllä koskaan tarpeeksi työpöytätilaa, aina saa tavaroita siirrellä pois tieltä kun jotain pitäisi tehdä..ja siksi ei usein huvitakaan tehdä :)
Mukavaa joulunodotusaikaa!!

Mari - Somasti kirjoitti...

Kiva että liityit blogini lukijaksi! :) Löysinpä sitä kautta nyt sinunkin blogisi.. Törmäillään blogien parissa!

Unknown kirjoitti...

Kiva leipälaatikko ja hauskasti kerroit tosta ikkunatarrasta, nauratti! Minäkään en ole leiponut vielä mutta ensi viikko on vapaa joten sitten aloitan turbona! =)

Zzz kirjoitti...

Meiltä poistettiin kyseisenlainen keittiönosa kokonaan ja siihen laitettiin kiinteä ruokapöytä - ruokapöydän kohdalle ikkunan alle tuli metrikaupalla työpöytätilaa.

Hieno leipälaatikko.

Kinkku ja kuusi pakollisia, muuten joulun touhut ovat meillä mitä jaksaa ja viitsii ja innostuu :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kanaemo: meillä oli joskus, kun olin pieni, kissa joka söi täytekakkuja :)
Oli teillä tosi vähän kaappitilaa! Miten niin vähällä joku on voinut tulla toimeen?!
Venla: aika hurja lämpötilan muutos! Ei ihme, että nyt palelee :)
Hilda: niinhän niitä tavaroita täytyy siirrellä, eikä aina viitsi :)
Mari: juu, törmäillään :)
Dahlia: onneksi en ole ainut, jolla on hommat tekemättä :)
Neferi: mie ajattelin, että saareke olisi kiva ilman noita yläkaappeja, mutta noita yläkaappejakin tarvitaan...
Me ollaan sellaisia herkkup:itä, että täytyy olla joka sortin leivonnaisia ja tänä vuonna miun on tehtävä äitille ja iskällekin leipomuksia. Onneksi on loma ensi viikolla. Kyllä tässä ehtii vielä vaikka mitä. Lääkitys on päällä, niin ei olkapäähänkään koske :) Ja konehan meillä taikinaan veivaa :)