keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Pysähtynyttä

Meillä on jotenkin pysähtynyt tunnelma. Ollaan jääty johonkin ihme tilaan. Joka paikassa on kamala sotku ja vaikka mie imuroin äsken ja järjestelin paikkoja työpäivän päälle, siistiä ei vaan tule :)
Yleensä loman jälkeinen ensimmäinen työviikko on jotenkin omituista aikaa, aina samanlaista. Työt täyttävät mielen ja kotona aika tuntuu seisovan.
Joulukoristeet roikkuvat paikallaan ja olen tottunut ne pitämäänkin yli Uuden vuoden. Ylläolevassa kuvassa oleva päivämääräneliökin näyttää tyhjää :) Päivää numero nolla :) Ja lämpömittari on laittamatta, ollut tuossa jo pari viikkoa :)
Monta tuntia siivosin tuotakin askarteluhuonetta ennen Joulua ja tässä tulos. Samalta se on näyttänyt jo muutaman kuukauden :) Siisti se oli ehkä tunnin, tai puoli...
Papusta yritin ottaa muistoksi kuvia, mutta se ei oikein tykännyt ajatuksesta:

Papu-neiti muuttaa lauantaina pois :( Miulle tulee ikävä sitä :´( 
Samalla talo tyhjenee ja askarteluhuone tulee pelkästään siihen käyttöön, mikä alunperin oli tarkoituksena. Pääsen sitten jopa polkemaan kuntopyörää (jos viittin), sitten ei ole enää tekosyitä polkemattomuuteen... 
Tai siis ei talo kokonaan tyhjene, mutta tytön meillä varastoimat tavarat lähtevät: vanha neulontatuoli, apteekkarin lipasto ym.. ja Papu.
Telkkarissa on menossa Kari Tapion haastattelu. Hoitivat kuulemma rintakipuja vuoden verran närästyksenä...
Täytyy nyt ihan keskittyä katsomaan ja kuuntelemaan. Moikka!

8 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Meillä sama homma, kukaan ei jaksa tehdä mitään ja sekaista on. Meillä on joulukoristeet yleensä loppiaiseen asti, mutta kuusi kyllä lentää pian, kun se varisee niin kamalasti.

Sude kirjoitti...

Eikös se ole mukava vaan, että aika pysähtyy välillä. Eikä ne sotkut mihinkään karkaa, vaikkei jatkuvasti siivoiskaan. Ei meillä ainakaan. Jos siivoaakin, niin parin päivän päästä on kuin ei mitään olisi tehty.
Meilläkin joulutavarat on vielä pitkään, kun lapsenlapset tulee joulua viettämään vasta loppiaisena. Muovikuusi taitaa kyllä päästä pian roskiin, kun kissat on katkoneet jo puolet oksista :) Nautitaan nyt joulusta vielä, kyllähän sitä kauan odotettiinkin :)

Zzz kirjoitti...

Juu, välillä tulee taisteluväsymys :)

kanaemo kirjoitti...

Täällä on kanssa aika ja toiminta ihan seis... Siivoilua olisi, mutta odotan, että kuusi lentää pihalle ja sitten vasta siivoan kunnolla.

Voi Papua, mutta onneksi näet häntä kuitenkin vielä. :`(
Mutta meillä olisi nyt juuri sopivasti noita pupulapsia, ennen joulua syntyneitä. :D Että jos jää sellainen pupun mentävä aukko teidän elämään niin täältä löytyy apu... ;)

Sirutuuli kirjoitti...

Oikein odotan tiistaita, kun on vapaapäivä ja saan siivota joulujutut pois :)

Kanaemo: ehkä teenkin niinpäin, että pidän Papun ja hommataan tytölle uusi pupu... :) Pitää miettiä asiaa :)

Dahlia kirjoitti...

Oli kyllä hyvin kiteytetty tuo tunnelma tässä joulun ja uuden vuoden välissä. Varmaan sama meille monille. Siinä kokiessani vastaavaa, heitin kuusen ulos! Sait muuten joululahjaksi sellaisen kameran josta olen unelmoinut. Oikein mukavia kuvaushetkiä sinne. On kiva kun saa hyviä kuvia. Hyvää uutta vuotta! =)

Onna kirjoitti...

Voi kiitoksia :) Täältäkin löytyi soma blogi, ihailen tässä tuota naulakkoa kaikkine ihanine esineineen :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)