perjantai 17. joulukuuta 2010

Kaikenlaista touhua

Tänään päätin ryhdistäytyä ja ottaa itseäni niskasta kiinni. Onhan miulla kuulemma tanssijan ryhti :) Kävin aamusta siellä fysioterapiassa ja on se jännä, että vielä 25 vuoden jälkeenkin näkee, että mie olen harrastanut tanssia, siis jazzbalettia muutaman vuoden. FT kysyi, että harrastanko nyt tanssimista. En, enpä harrasta... mitään liikuntaa...hävetti myöntää, mutta ainakin rupean tekemään niitä niska- ja olkapääliikkeitä. Enkä muuten tiennyt, että miulla on NIIN kipeitä kohtia niska-hartiaseudulla, kun hän puristeli. JESTAS  sentään! Teki mieli huutaa, mutta en sitten kuitenkaan. Hieronta voisi tehdä oikeasti hyvää. Niin ja siitä olkapäästä, oikea on kuulemma alempana kuin vasen ja molemmat kääntyvät eteenpäin. Venyttelyllä ja kuminauhajumpalla voin parantaa olkapäiden asentoa.
Ja alkaa säkylääkekuuri auttaakin. Tänään oli ensimmäinen aamu, kun ei koskenut. Ehkä se siitä sittenkin :)

Ja se ryhdistäytyminen. Kotiin tultuani rupesin tekemään kakkuja ja pullia (ihan voilla paistettuja). Juuri otin viimeisen pellillisen korvapuusteja uunista ja päivän urakka on ohi.
Tähän kohtaan olisin voinut ottaa kuvan kauniista(?) pullista, mutta päätinkin ottaa kuvan siitä, millaisen sotkun mie saan aikaan keittiössä, kun tyhjennän työpöydän kaikesta roinasta. Ja tässä on miun yksi tämän päivän projektikin odottamassa. Otin uuden kansion (joka muuten on koristeltu sisäkansia myöten, huomasin illalla) ja käyn läpi ruokaohjeet, joita olen keräillyt entiseen kansioon ja luultavasti karsin turhímpia pois. Niitä, joita en koskaan tee kuitenkaan. Arvokkaimmat, eli äidiltä saadut, säästän ehdottomasti!
Tämä pullaohjekin on äidiltä saatu ja äiti teki maailman parhaat pullat, nyt ei niitä olla saatu varmaan kahteen vuoteen...
Osa tavaroista ei edes mahtunut tuohon, vaan piti kantaa olohuoneen puolelle :)
Miunhan piti käyttää käsityökansiona tuota uutta kansiota, mutta päätinkin käyttää ruokaohjekansiona sittenkin.
Tai eihän tässä mikään urakka vielä ohi ole, jälkien siivous on vielä tehtävä (pahin homma kaikista).
Sitten aion vain laiskotella illan.

Eilen illalla ompelin keittiön verhon jämistä tyynynpäällisen:
Mies on tänään pikkujouluissa, joten pitää jotenkin aikaa kulutella. Ostin kaupasta valmisruuan: poronkäristyksen, nami! Suklaatakin ostin vähän ja luultavasti katselen elokuvia. Ja pelaan! Ostin itselleni Wiihin Tetriksen (kukaan ei ymmärrä, miksi mie sitä pelaan ja tykkään siitä niin kovin) ja ehkä myös Super Mario seikkailee tänään :)
Äitiä lapsettaa :)
Voi ei, nyt ei auta muu kuin lähteä keittiöön jälkisiivoukseen....
Voikaa hyvin!

4 kommenttia:

Zzz kirjoitti...

Pullan leipominenhan on hyvää liikuntaa ja syöminen käy ihan saliharkoista :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kirpputorilöytöjä! Tuo kansio on kyllä tosi hieno, tuollaisia pitäisi itsellekin tehdä! Mullakin on 3 mappia täynnä ohjeita, joita en ikinä käytä, pitäis varmaan karsia..Joka paikka kotona on niin täynnä kaikkea karsittavaa, ettei vaan ehdi :D Ihana myös tuo tyynynpäällinen! Kivaa peli-iltaa, minulla meni miehen pikkujouluilta mahtavan sisustuslehtipinon keskellä ja hyvin kului aika :))

Helena kirjoitti...

Hei, ekaa kertaa vierailulla. Ihastuttava koti teillä!

Sirutuuli kirjoitti...

Neferi: Aivan :)
Hilda: kiitos. Ei niitä pikkujouluja sitten ollutkaan, mutta pelasin silti :)
Helena: Kiitos käynnistä ja kommentista, tervetuloa uudelleen :)