maanantai 1. heinäkuuta 2013

Uuden edessä

Meillä ei vielä ole kunnollista nettiä, vain nettitikku. Yritän nyt blogata, vaikka tämä tikku on välillä tosi hidas. Toivottavasti bloggaaminen onnistuu. Kiitos teille, että olette pysyneet mukana, vaikka hiljaista on ollutkin. Syy hiljaisuuteen on tämä:
Nuorempikin tyttö muutti pois. Eilen lähti. Jäljelle jäi vain, hmmm... mitä tuolla nyt on, luultavasti roskia.
Pari viikkoa on tehty muuttojärjestelyjä, pengottu kaappeja, astioita ja liinavaatteita omaan uuteen ensiasuntoon. On kasattu olkkarin tyhjään tilaan kasseja, pusseja, kaikenlaista tavaraa.
Vanhempikin tyttö käväisi kotona muutaman yön nukkumassa, joten kaikki paikat oli täynnä tavaraa.
Nyt on tyhjä huone ja tyhjää olkkarissa. Ollaan uudessa tilanteessa, kaksi vanhaa varista.
Tosiaan, nyt ollaan miehen kanssa kahden tässä talossa.
Täytyy miettiä huonejärjestelyt uusiksi. Mitä tuohon huoneeseen laitetaan ja mistä huoneesta, näiden huoneiden uudelleenjärjestely, ettei jää tyhjiä tiloja. Nyt joudun tai saan miettiä sisustusasioita jälleen kerran.
Vaikkakin tuota huonetta ei lasketa asuinhuoneeksi missään. Silti se on huone, maan alla ja käytävän päässä.
Onpas ruma käytävä :)
Oman pään uudelleenjärjestelystä en taida sanoa mitään muuta kuin sen, että kyllä sielläkin joutuu asiat miettimään uusiksi. Ei ole enää kuin me kaksi tässä, miten tehdään ruokaa kahdelle. Kumpi sotkee enemmän, kumpi siivoaa vähemmän :) Ja onhan noita, ajatuksia. Mutta aika aikaa kutakin, sanoi pässi, kun päätä leikattiin. <- jep, mummoilta kuultua :)
Eilen illalla miekin  pääsin töiden jälkeen asuntoa katsomaan ja vietiin viimeisiä tavaroita (sen verran pääsin muuttoon osallistumaan), tytön viimeiset "eväät" vietiin ja Nasu käytti tilaisuutta hyväkseen:
Olen mie tässä yhden kortin saanut tehtyä kaiken kaaoksen keskellä eräänä päivänä (en muista, minä päivänä).
Ei miulla mitään käyttöä tuolle ole, mutta piti päästä tekemään, kun idean sain. Onpahan valmiina, jos joskus tarvitsee.

Tällä viikolla tulee sähkömies vaihtamaan pistorasiat eteiseen, kyllä tässä vielä kunnon netti saadaan. Ensi viikonloppuna varmaan ruvetaan paikkoja laittamaan kuntoon. Ideoita miulla jo hieman on, toteutus varmaan on vain hitaanlainen, kun yhteiset vapaat on viikonloppuina: ensi ja seuraava, jonka jälkeen alkaakin kolmen viikon loma. Lomakin menee talon laittoon, ainakin osa siitä. Ei ainakaan ole tekemisen puutetta.
Tai eihän sitä tiedä, jos mie jo kohta innostun jotain tekemään...
Nyt ainakin käyn kahvin keittoon ja mietin seuraavaa siirtoa, mitäs sitten tehtäisiin. Tai siis tekisin.
Hyvää viikon alkua kaikille, vaikka ainakin täällä on pimeää ja synkkää! Ei haittaa. Johan tuota hellettä olikin, jos välillä vähän viileämpää.

6 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Katosin myös alemman postauksen ja meillä otetaan aina kun lähdetään kotoa niin televisio ja netti sekä mikroaalto uuni pois pistorasiasta sillä etenkin nuo taulu tv,t on herkkiä samoin netti ukonilmalla ja mitään ei koskaan jätetä sattuman varaan sillä ajatuksella et ei tulisi ukonilmaa..televison korjaaja sanoi että kannattaa aina ottaa pistokkeet pois..kuitenkin taloudellinen tappio on aina suurempi kun se irrottaminen..

Ai sinun lapsesi on muuttanut voi jehna sait lisää tilaa..minusta olisi kivaa jos olisi edes se yksi huone enemmän ja minä kun olen leikellyt matonkuteita sillä ajatuksella et joskus se yksi huone on lisää niin sitten pääsen paukkuttelemaan mattopuita..
Voipi kuulostaa hölmöltä tuo et minulla ei ole tilaa mattopuille mutta kuitenkin haalin vanhoja räsyjä matonkuteisiin..sellaista tää nyt vaan on..

Minua ei ole bloggailu paljoa innostanut en ole paljoa lukenut nyt blogeja..elämä on heittänyt nyt kovia mietteitä mitä tästä eteenpäin ja sinne mökille ei olla päästy eikä juuri mihinkään muuallekkaan mutta kait kaikki on vaan väliaikaista ja sitten tulee enemmän intoa tuohon bloggailuunkin
Käsillätekemisiin...ja ideoihin..hitsin pimpulat kun piti kerätä talvea ajatellen käpyjäkin muovikassillinen mutta kun tuli sateet niin kävyt meni suppuun..nyt ei pysty kerätä niitäkään kun ei näe kauneimpia täytyy oottaa et taas aurinko paistaa ja kävyt aukeaa isoiksi uudelleen..
kaunis kortti..ja juuri niin onhan valmiina jos sattuu tarvitsemaan :)

Innolla odotan mitä huoneelle keksit ja muutens mie käytän aina nettitikkua ja takkuileehan tämäkin mutta ihan minun ja mieheni tarpeisiin on toiminut loistavasti :)
Oikein ihanaa tätä uutta viikkoa sinulle :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Kyllä te varmaan uuden rytmin löydätte, mutta en osaa tarkkaan kuvitella miltä tuntuu nyt ♥

Aikaa aikaa kutakin ja lainaa vain - kliseitä - mutta niin totta.

Tsemppiä sinne ja mukavaa viikonalkua sinnekin!

Hanna kirjoitti...

Siellä sitten ihan uudenlainen elämä, varmaan haikeuttakin ilmassa, mutta iloa teille ja kekseliäisyyttä huoneideointiin! ;)

sini kirjoitti...

Tuttua juttua muutaman vuoden takaa! Voin sanoa omalta osaltani että aikaa vei tottua kaksin oloon! Yöllä kuulostelin pitkään eikö täällä tosiaan ole enää nuorisoa...:)

Voimia, kyllä se siitä!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onhan se outo tunne, kun jää kahden, mutta varmasti se hyvin alkaa menemään... ja nyt sait uuden askarteluhuoneen tai kirjaston tai....no onhan noita huoneista...:))

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos kaunis teille kaikille!
Ajattelin kodinhoitohuonetyyppistä huonetta sinne laittaa ja pari kirjahyllyä johonkin nurkkaan. Ehkä. Se on aika pieni huone, että saa nähdä, mitä sinne mahtuu. Eteisen jo laitoin kuntoon tänään.

Haikeutta on ilmassa, mutta samalla jännitystä ja vaikka mitä :) Vaikea pukea sanoiksi kaikkea.
Huonosti muuten nukuttikin viime yönä, liekö ihmetellyt alitajuisesti hiljaisuutta. Outoa on!