lauantai 11. joulukuuta 2010

Lähtölaskenta

Remontin alkuun alkoi. Nyt on hommattu tarvikkeet saunaosastolle, tässä osa niistä:
Suurin osa on alalkerrassa. Kaakelit on valittu, paneelit hommattu ja meille tulee LattiaLämmitys!!! Saunaosasto on osittain maan alla, joten voitte vain kuvitella, miten kylmät lattiat siellä on. Sähköpattereita on ollut pakko viritellä, että tarkenisi edes jotenkin suihkussa käymään. Nyt saa viskata irtopatterit huitsin nevadaan :) Remontti alkaa ensi viikonloppuna ja meillä on molemmilla siinä kohtaa viikon loma, joten varmaan valmistuu piankin.

Mie olin tilannut Cellbesiltä salusiinit keittiöön, mutta tietenkään ne eivät käyneet suoraan, vaan jouduin muokkailemaan ja ompelemaan aika paljonkin. Ja purkamaan...
Yhdet "fiksut ja filmaattiset" tyypit pällistelee ikkunassa heijastuksena :) Tuli mieleen, että onks noi ihan normaaleja :) Verhot on silittämättä, mutta älkää antako sen häiritä. Silitys/ompelu/mankelointihuone on edelleenkin vanhemman likan tavaroita täynnä, vielä muutaman viikon, joten en silittele mitään...
Verhossa roikkuu tälläisiä:


Jääkaapin ovi ei ole vaaleanpunainen, vaikka siltä näyttääkin. Jotenkin on vain niin pimeää, että tulee sumeita kuvia. Ruokapöydälle tulee vielä lähempänä Joulua eräät tabletit... kankaiset, joten ihan vielä ei kannata laittaa, kohta ne on kuitenkin ruuassa.
Tähti lähempää:


Tuohon roikottimeen olen löytänyt hauskoja tavaroita. Hauskin kaikista on nukkekodin sinkkiämpäri. Ihan oli pakko ostaa, kun sen näin :)  Joitain leivosvuokiin tehtyjä koristeitakin löysin.
Tälläistä tänään, seuraavan kerran sitten jotain muuta.
Mukavaa viikonlopun jatkoa ja Lauantai-iltaa!

10 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Kiva postaus, ihanan näköistä teillä :) Roikotin on hieno ja salusiinit myös <3 Varmasti ihanaa, kun saatte lattialämmityksen:)

Venla kirjoitti...

Remontti-intoa:)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Ihanat joulukoristeet siellä verhoissa ja kaunista joulu tunnelmaa muutenkin:)
Mukavaa remonttia teille sinne!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)

Miia kirjoitti...

Ihan on jouluista keittiössä <3 Kivan näköinen toi roikotinkin.

Unknown kirjoitti...

Hejsan!

Tulin lukijakseni! Tykkään kovasti keittiöstäsi. Tuo pellava on kolahtanut mulla nyt kovasti. Kivasti sopii punasten kanssa tuo pellavainen yläkappa. Multa puuttuu tuollainen roikotin. Olen kauan sellaista halunut. Kiva kun saa kaikkea kaunista roikkumaan. Sinkkiämpäri on tosi tosi söpö! Hyvää joulunodotusta!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille. Dahlia, tervetuloa lukijaksi :)
Tuosta roikottimesta en tiedä, mikä se oikeasti on, mie vain viritin sen kattoon roikkumaan :) (oli paljon halvempi kuin viralliset roikottimet)

kanaemo kirjoitti...

Testausta... eilen yritin laittaa kommenttia vaikka kuinka monta kertaa, aina jotain virhettä pukkas. Kokeillaas nyt.

Santtu kirjoitti...

Voi kuinka ihanan tunnelmallisen näköistä teillä! Ja kauniita tuunausjuttuja ja muita täälä blogissasi! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)